Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ε. Καστάνη στο ”Μίλα”: Με τον πρώην σύζυγό μου μένουμε στην ίδια πολυκατοικία!

Η γνωστή ηθοποιός μιλά για την κρίση στην παιδεία, τον γιο και τον πρώην σύζυγό της!

Η γνωστή ηθοποιός Ελένη Καστάνη,  που αυτό το διάστημα συμμετέχει στη θεατρική παράσταση ”Τα κορίτσια με τα μαύρα” στο θέατρο ”Αλίκη”, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Μίλα” και συζήτησε με την Τατιάνα, την Μαρία Σταματέρη και την Sunny Μπαλτζή για όλα όσα συμβαίνουν τριγύρω της, αλλά και στη ζωή της το τελευταίο διάστημα.

”Από τη μία λέω, ότι σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας έχουμε ένα μερίδιο ευθύνης, αλλά τι φταίμε εμείς που μας έμαθαν να ζούμε σε ένα κράτος με ρουσφέτια, να μας διορίζουν και τα λοιπά; Επειδή όμως εγώ ανήκω σε μια οικογένεια που δεν έχουμε ζητήσει ποτέ ρουσφέτι και ποτέ δεν έχει διοριστει… κάποιος από εμάς, τρελαίνομαι όταν ακούω σήμερα ότι θα μας σώσουν κι ότι μαζί τα φάγαμε. Δεν τα φάγαμε μαζί. Όλο αυτό το πελατειακό κράτος που υπήρχε, μεγενθυνόταν και έφερε αυτήν την κατάσταση. Και σε αυτό έχει μερίδιο ευθύνης και η εκκλησία. Θα μπορούσε να βοηθήσει με πολλούς τρόπους… Αυτό το θίγουμε και στην παράσταση”, ανέφερε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

Έμενε, μένει και θα συνεχίσει να μένει στα Εξάρχεια

”Είμαι πρώτα παιδί της Κρήτης και μετά των Εξαρχείων. Είναι μια περιοχή που διατηρούν ακόμα μια μορφή γειτονιάς, πολύ ωραία… Υπάρχει αυτό το κακό που λένε με τα ναρκωτικά και όλα τα συναφή, αλλά εγώ έχω την τύχη να είμαι σε πιο απόμακρο σημείο προς την Αλεξάνδρας και δεν ”φτάνουν” σε εμένα.”

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε