Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Ε.Κοκκίνου: “Έχω ανάγκη να δοθώ και να μου δοθούν”

Η τραγουδίστρια, για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο, μιλάει για τον έρωτα που έχει ανάγκη να νιώσει.

Η Έλλη Κοκκίνου μπορεί να αποφάσισε να χωρίσει με τον σύντροφό της Παναγιώτη Βασιλειάδη αλλά δεν της αρέσει να είναι μόνη της. “Πάντα ήμουν των σχέσεων. Δε μου αρέσει να είμαι μόνη μου, μου αρέσει η συντροφικότητα. Δεν είναι από ανασφάλεια, αλλά από ανάγκη να μοιραστώ αγάπη, έρωτα, συναίσθημα, ένα δείπνο, διακοπές. Κάποια τα κάνω και με τους φίλους μου γιατί έχω πολύ καλούς φίλους. Αλλά μια δυνατή σχέση σε ολοκληρώνει. Μου αρέσει η αγκαλιά, η συντροφικότητα. Πεθαίνω. Είναι ανάγκη μου να δοθώ και να μου δοθούν. Μου αρέσει το πώς πεταρίζει η καρδιά σου όταν είσαι ερωτευμένος”, δηλώνει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Nitro.

 
Το διαζύγιό της ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλεισαι την ελληνική showbiz έντονα κι ομολογεί ότι αυτό την έχει κουράσει. “Θέλω να βάλω ένα τέλος γιατί όσο μιλάω ανακυκλώνεται και δεν υπάρχει λόγος. Όταν μια ιστορία τελειώνει, τελειώνει”, τονίζει η ίδια. Όσο για τους δεσμούς που της χρεώνουν κατά καιρούς δηλώνει προετοιμασμένη και γελάει κάθε φορά που κυκλοφορεί μια φωτογραφία με υποτιθέμενο νέο συνοδό.

 
“Είμαι άνθρωπος που όταν ερωτεύομαι πραγματικά, ερωτεύομαι με πάθος. Και όταν ο άλλος πληρεί τις προϋποθέσεις που θέλω, ο έρωτας, η καψούρα διαρκεί χρόνια. Εκτός κι αν ο άλλος με ξενερώσει”, συνεχίζει η Έλλη Κοκκίνου μιλώντας για τον έρωτα.

 
Η φωτογράφηση της τραγουδίστριας στο περιοδικό

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε