Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Ε. Κοκκίνου: Μιλά για το δύσκολο χωρισμό της και το νέο της έρωτα!

Η γνωστή τραγουδίστρια σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη…

Για το δύσκολο χωρισμό της και το διαζύγιό της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη μίλησε η Έλλη Κοκκίνου. Η γνωστή τραγουδίστρια λίγο πριν επιστρέψει στην πίστα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.

 

Έχοντας γυρίσει από τις διακοπές της και εν αναμονή της συνεργασίας του χειμώνα σε νυχτερινό σχήμα, η Έλλη αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο “InStyle”, στη ξεχωριστή σχέση που έχει με τον γιο της Αλέξανδρο, ενώ μίλησε λακωνικά στο δεσμό της με τον μπασκετμπολίστα Γιώργο Μπόγρη, που έχει συζητηθεί ποικιλοτρόπως.

 

Μιλώντας αρχικά για το διαζύγιό της, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως ήταν μια δύσκολη περίοδο της ζωής της. “Δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτό. Είναι κάτι καθαρά προσωπικό και από τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί που κάποτε θα μπορεί να δει όλα όσα έχουν γραφτεί, έχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί του. Κοίτα, πιστεύω και θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά. Πολύς κόσμος έχει περάσει δύσκολους χωρισμούς, αλλά τόσο ο Παναγιώτης όσο και εγώ έχουμε φροντίσει να κρατήσουμε για εμάς τους λόγους που βρεθήκαμε εκεί που βρισκόμαστε, που δεν αφορούν κανέναν άλλο, γι’ αυτό κι εμείς δεν δίνουμε καμία τροφή για σχόλια, όπως δεν κάναμε ποτέ, ούτε όταν ήμασταν μαζί”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε