Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ε.Μανωλίδου: “Μαλάκωσα από τότε που έκανα παιδιά”

Η παρουσιάστρια του Master Chef μιλά για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένεια και την τηλεόραση

Η Ευγενία Μανωλίδου μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την οικογένειά της, την επαγγελματική της πορεία και για το αν θα δεχόταν την πρόταση να κατέβει στην πολιτική.

Δεν καπνίζει και στις εξόδους της δεν θα πιει παραπάνω από δυο ποτήρια κρασί. Όταν ήταν παιδί, ήταν χαμηλών τόνων, προσηλωμένη στα μαθήματα και στις διάφορες εξωσχολικές δραστηριότητες. “Ήμουν τόσο ήσυχη, τόσο υπάκουη μέχρι τα 20 μου…και ξαφνικά, στα 20 μου, έγινε αυτό το μεγάλο μπαμ”, αναφέρει, ενώ συμπληρώνει πως μικρή ήταν πιο σκληρή. “Μαλάκωσα από τότε που έκανα παιδιά”. 

 Η Ευγενία Μανωλίδου, μιλάει για τις επαγγελματικές της επιλογές και το τίμημα της δημοσιότητας. “Όλα έχουν γίνει με δικές μου επιλογές. Κανείς δε με ανάγκασε να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά. Ήξερα, κατά κάποιο τρόπο, ότι θα κερδίσω κάποια πράγματα και θα χάσω κάποια άλλα”.

Μπορεί η δημοσιότητα να την έκανε ευρέως γνωστή, ωστόσο όπως υποστηρίζει δεν την έχει αλλάξει. “Μου άρεσε η ζωή μου όπως ήταν πριν. Εγώ δεν έκανα τηλεόραση επειδή δε μου άρεσε η ζωή μου και ήθελα να την αλλάξω”,   αναφέρει. Μπορεί η καθημερινότητά της να έχει αλλάξει, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώσει στην οικογένειά της.

Στην ερώτηση για το αν θα δεχόταν την πρόταση από κάποιο κόμμα να κατέβει υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές εκείνη απαντά: “Οποιαδήποτε πρόταση σου γίνεται είναι τιμητική…Από την άλλη, εγώ δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική. Δεν νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι ως πολιτικός, εξάλλου, δεν χωράνε δυο πολιτικοί μέσα στο ίδιο σπίτι”!  

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε