Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Ε. Μανωλίδου: Ο πρώτος μου γάμος ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου!

Ε. Μανωλίδου: Ο πρώτος μου γάμος ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου!

Η Ευγενία Μανωλίδου μιλάει για τον κόσμο της τηλεόρασης, για τον αποτυχημένο της γάμο και για τον ευαίσθητο χαρακτήρα της.

H Eυγενία Μανωλίδου μιλάει στο περιοδικό People για τον πρώτο της γάμο: ”Θεωρώ ότι ήταν μια αποτυχία. Άλλωστε, κάθε γάμος που οδηγεί σε διαζύγιο είναι αποτυχία. Ίσως ήταν η μεγαλύτερη αποτυχία της ζωής μου. Ανέλαβα πάρα πολύ και εγώ μέσα μου την ευθύνη της αποτυχίας. Μου πήρε ένα διάστημα για να ξεκαθαρίσω το πού είχα αποτύχει εγώ και πού είχα φταίξει – γιατί είναι πολύ ανώριμο όταν μία σχέση διαλύεται να νομίζεις ότι φταίει μόνο ο άλλος – ανέλαβα τις ευθύνες μου και από εκεί και πέρα ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω μία καινούρια σχέση με τον πρώην σύζυγό μου”.

Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει ότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητη: ”Είμαι πολύ ευαίσθητη γι’αυτό και οι αγαπημένες μου ταινίες είναι οι κωμωδίες και τα θρίλερ, δεν βλέπω ποτέ κοινωνικά και δραματικά. Για να καταλάβεις κλαίω ακόμη και στα καρτούν, αν γίνει κάτι άσχημο σε κάποιο ζωάκι. Στις επαφές μου με τους ανθρώπους είμαι λίγο απόμακρη κάτι που μου έχουν προσάψει αρκετές φορές  ως αρνητικό. Προφυλάσσω όμως τον εαυτό μου με αυτό τον τρόπο. Έχω πάρα πολύ λίγους φίλους, πολύ λίγους ανθρώπους που συναναστρέφομαι στην προσωπική μου ζωή, ελάχιστα πολύ δικά μου άτομα. Δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου σε μια διαδικασία να είμαι συνεχώς καχύποπτη ή σε άμυνα”.

Πολλοί την κατηγορούν ότι το παίζει σε διπλό ταμπλό,ανάμεσα δηλαδή στον ΑΝΤ1 και στο Mega. Τι απαντά η ίδια; ”Αυτό είναι πολύ μεγάλο ψέμα. Εγώ ενημέρωσα και τον ΑΝΤ1 πριν υπογράψω για το Master Chef αλλά και το Mega προτού ξεκινήσω οποιαδήποτε συνομιλία με τον ΑΝΤ1. Είμαι πάρα πολύ ξεκάθαρη με τους ανθρώπους που συζητάω, είμαι εξαιρετικά συνεπής και ακριβής και στις προσωπικές μου σχέσεις και στις επαγγελματικές. Δεν είμαι ούτε του Mega ούτε του ΑΝΤ1. Θεωρώ ότι ανταποκρίνομαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και προτάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από όπου κι αν προέρχονται”.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό People που κυκλοφορεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε