Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ε. Μανωλίδου: “Πολεμούν τον Άδωνι γιατί θέλει να πάει μπροστά τη χώρα!”

Ε. Μανωλίδου: “Πολεμούν τον Άδωνι γιατί θέλει να πάει μπροστά τη χώρα!”

Η Ευγενία Μανωλίδου σε μια εκ βαθέων συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα: τον Άδωνι, το πρωινό του Ant1, την πολιτική!

Είναι από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της τηλεόρασης! Όμως, η Ευγενία Μανολίδου έχει αποδείξει ότι μπορεί να επιβιώσει σε κάθε θέση: ως παρουσιάστρια, σαν κριτικός σε show, ακόμη και σαν… παίκτρια στο Dancing with The Stars. Και τα κάνει όλα εξίσου καλά!

Η όμορφη persona της ελληνικής τηλεόρασης έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Espresso και μίλησε για όλους και για όλα! Τον Άδωνι, την πολιτική σκηνή, τις εκπομπές και τις φήμες που ακούγονται ότι του χρόνου θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια του πρωινού του Ant1.

Πρωινό Ant1: τι απαντά στις φήμες ότι θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια

“Η πρωινή ζώνη ή, αν θέλετε, ένα καθημερινό, τρίωρο, ζωντανό πρόγραμμα έχει τεράστιες απαιτήσεις, στις οποίες εγώ γνωρίζω πως δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Χρειάζεται πολλή δουλειά πριν και μετά την εκπομπή, η οποία συνδυάζεται με μεγάλη πίεση, την οποία εγώ δεν αντέχω. Εάν η τηλεόραση ήταν η επαγγελματική επιλογή μου εξ αρχής, πιθανόν και να το έκανα. Ομως, η επιλογή μου είναι και παραμένει διαφορετική”.

Η Ευγενία και η τηλεόραση

– Φέτος, το πρώτο μισό της σεζόν απείχατε από την τηλεόραση και τώρα είστε στην κριτική επιτροπή του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Δεν θα θέλατε έναν πιο μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο;
Σε όλη τη διάρκεια της μικρής τηλεοπτικής πορείας μου ποτέ δεν διεκδίκησα μικρούς ή μεγάλους ρόλους. Γι’ αυτό και πέρασα από όλες τις θέσεις, του παρουσιαστή, του κριτή και του διαγωνιζόμενου. Είμαι ικανοποιημένη, όταν αντεπεξέρχομαι επαρκώς στις ανάγκες του κάθε προγράμματος.

Μάθε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε