Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

E. Μανωλίδου: “Θα ήθελα ο Άδωνις να χορέψει στο Dancing with the stars!”

H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη νέα εκπομπή της, την πρόταση που έγινε στον σύζυγό της να χορέψει στο show του Ant1 και την Ζέτα Μακρυπούλια.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της στον Ant1, η Ευγενία Μανωλίδου μιλησε για το “Dancing with the stars”, την πρόταση που έγινε στον συζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη να συμμετέχει και την παρουσιάστρια του show.

 
“Στο “Dancing with the stars daily” θα επικεντρωθούμε στη σκληρή δουλειά και την προσπάθεια που θα χρειαστεί να καταβάλλουν καθημερινά τα ζευγάρια, προκειμένου να τα βγάλουν πέρα με τις δυσκολίες κάθε χορού… Επίσης, θα φιλοξενούμε καλεσμένους που θα μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο χορό”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια στην “Real Life”.
 
Όσον αφορά την πρόταση που έγινε στον συζυγό της Άδωνη Γεωργιάδη να συμμετέχει στο show του Ant1, η Ευγενία σημείωσε: “Είναι αλήθεια πως του έγινε πρόταση, όμως δεν μπορούσε να την αποδεχτεί για τους δικούς του λόγους. Εάν γινόταν σε κάποια άλλη χρονική στιγμή, ενδεχομένως και να την αποδεχόταν, όπως έχουν κάνει πολλοί πολιτικοί… Εγώ πάντως δεν θα προέβαλλα καμιά αντίρρηση! Μάλιστα θα το ήθελα πολύ”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε