Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

E. Mελέτη: Έτοιμη να γίνει μαμά!

Οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι φουντώνουν. Τι δηλώνει όμως η ίδια;

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο χειρουργείο για την αφαίρεση ενός ινομυώματος. Τελικά αφαιρέθηκαν πέντε και πλέον βρίσκεται κανονικά πίσω στις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις αν και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τους πόνους της ανάρρωσης.

Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο αγαπημενος της Γιάννης, ο οποίος, όπως βλέπουμε και στο περιοδικό HELLO!, δεν την αφήνει λεπτό μόνη της.

Και όσο η σχέση τους προχωράει, τόσο οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται φουντώνουν. Οι φίλοι προτείνουν στη παρουσιάστρια να παντρευτεί του χρόνου στις 11/11/2011 μιας και το 11 είναι ο τυχερός της αριθμός. ”Δεν σκέφτομαι προς το παρόν το γάμο. Αν παντρευόμουν, πάντως, θα επέλεγα καλοκαιρινό μήνα”, δηλώνει η ίδια στο HELLO!

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όταν η Ελεονώρα βγήκε από το χειρουργείο, δήλωσε στους φίλους της πως νιώθει brand new και ότι είναι έτοιμη να γίνει μαμά. Στο twiiter της η Σίσσυ Χρηστίδου της ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα πάει σε γυναικολόγο να είναι για καλό σκοπό ενώ η Ελεονώρα της απάντησε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 15 μήνες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε