Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Ε. Μελέτη: Η τελευταία φωτογράφηση πριν γίνει ξανθιά, οι κριτικές και η Ε. Μενεγάκη!

Ε. Μελέτη: Η τελευταία φωτογράφηση πριν γίνει ξανθιά, οι κριτικές και η Ε. Μενεγάκη!

Όλα όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια του Star για την τηλεόραση και τη ζωή μετά από αυτήν…

Την τελευταία φωτογράφηση της Ελεονώρας Μελέτη με κόκκινα μαλλιά, λίγο πριν επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό δημοσίευσε το free press περιοδικό “Life” των Νοτίων Προαστίων. H Ελεονώρα ανανεωμένη και πιο σίγουρη από ποτέ, φωτογραφίζεται μαζί με τους αγαπημένους της… τετράποδους φίλους.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια της επιτυχημένης μεσημεριανής εκπομπής μίλησε για το χώρο της τηλεόρασης, την υποτιθέμενη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη που τους έχουν χρεώσει, τις κριτικές και το ενδεχόμενο να μην είναι του χρόνου στην τηλεόραση.

 

Στην Ελλάδα η κριτική δεν ασκείται από όλους σωστά. Άργησα να το καταλάβω. Δεν διαβάζω τις κριτικές. Δεν διαβάζω τίποτα που να με αφορά. Και είμαι υγιής. Από κει και έπειτα όμως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ πάρα πολύ και ζητάω την άποψή τους και τη γνώμη τους, γιατί ξέρω ότι απλώς δεν θα μου πούνε ούτε κάτι για να με ισοπεδώσουν, αλλά ούτε κάτι για να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Και είναι ελάχιστοι αυτοί και από το χώρο μας, αλλά και από το περιβάλλον μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της.

 

Διάβασε στο TLIFE όλα όσα αποκάλυψε για την κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε