Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ε. Μελέτη: “To “Dancing with the stars” θα λειτουργήσει ως ψυχοθεραπεία για ‘μένα!”

H γνωστή παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε με το φόρεμα που θα φορέσει στο πρώτο live του “Dancing with the stars” και μίλησε για όλους και για όλα…

Μια ξεχωριστή συνέντευξη έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη, λίγο πριν την πρεμιέρα του “Dancing with the stars”. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, τις πρόβες, αλλά και τον πρόσφατο χωρισμό της.

 
Μιλώντας, αρχικά γιατις πρόβες της στο “Dancing with the stars”, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε το εξής: “Με πετυχαίνεις σε μια φάση που είμαι έτοιμη να καταρρεύσω. Είμαι άνθρωπος που πεισμώνει, αλλά και απογοητεύεται. Τώρα λέω “Χριστέ μου, θα βγω και θα γίνω ρεζίλι!”. Πρώτη φορά πιάνω τον εαυτό μου να μην έχει αυτοπεποίθηση”.
 
Στην ερώτηση αν είναι ανταγωνιστική, η Ελεονώρα απάντησε ότι είναι σε υγιές επίπεδο. “Ανταγωνιστική είμαι σε υγιές επίπεδο. Θα σου έλεγα ότι είμαι ανταγωνιστική με τον εαυτό μου, όχι με τους άλλους. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι καλύτερος από εμένα”, είπε σε συνέντευξή της στο “Down Town” και πρόσθεσε πως το παιχνίδι θα την κάνει να χαρεί και να ξεχαστεί λίγο. “Μου έλειπε μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Το show θα λειτουργούσε ως ψυχοθεραπεία για εμένα”.

 
Όσον αφορά το χωρισμό της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ και τα διάφορα δημοσιευματα, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε ως εξής: “Το δικό μου θέμα το ξέρω εγώ καλύτερα από τον οποιονδήποτε και δεν θα ήθελα να με απασχολεί το τι λένε οι άλλοι γι’ αυτό. Είναι ένα θέμα που με πονάει πολύ, είναι ακόμα νωπό και δίνω στον εαυτό μου όσο χρόνο χρειάζεται για να αφομοιώσει σιγά σιγά και με την ησυχία του τα νέα δεδομένα”.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε