Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Ε. Mελέτη στο TLIFE: “Στο STAR νιώθω πως κάνω τη δουλειά που αγαπώ!”

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο TLIFE για την πρωινή εκπομπή, το δελτίο ειδήσεων του STAR, τις καλοκαιρινές διακοπές της και το γάμο!

Λίγο πριν παρουσιάσει και τα τελευταία δελτία ειδήσεων στο STAR για να ξεκινήσει τις διακοπές της, η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο TLIFE για την πορεία της στην τηλεόραση, την “Πρωινή Μελέτη” και το γάμο.
 
Το δελτίο ειδήσεων είναι η μεγάλη της αγάπη της. Από εκεί ξεκίνησε και το θεωρεί πολύ σημαντικό γιατί μέσω αυτού έχει μεγαλύτερη επικοινωνία με τον κόσμο. Η ίδια αποκαλύπτει πως πιστεύει ότι είναι πιο εύκολο από μια ζωντανή εκπομπή και της προκαλεί λιγότερο άγχος. Βέβαια, η Ελεονώρα είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πολύ άγχος. “Απέβαλα το άγχος από τα 18”, λέει χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρει πως έχει δει το TLIFE και της αρέσει πολύ. Η αγαπημένη της στήλη είναι το “Do it yourself”, γιατί έχει πολλά πράγματα στο σπίτι της που θέλει να τα αλλάζει. Ακόμη, της αρέσει το blog της Τατιάνας και τα μηνύματα που της αφήνουν οι αναγνώστες. Η ίδια μάλιστα, θεωρεί την ιδέα με το blog πολύ σικάτη.

Όσον αφορά την “Πρωινή Μελέτη”, λέει πως του χρόνου συνεχίζει κανονικά στην πρωινή ζώνη. “Ξέρω ότι γράφονται και ακούγονται πολλά αλλά εμείς γνωρίζουμε πως συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία για την πρωινή ζώνη. Αν αλλάξει κάτι στην πορεία και είναι για το καλό του σταθμού θα το συζητήσουμε”.  Η παρουσιάστρια πάντως δηλώνει ενθουσιασμένη από την πορεία της εκπομπής της. “Αγαπώ και πονώ την πρωινή ζώνη. Μου αρέσει πολύ και αν στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς ο κ. Μαλέλης με έπεισε να το δοκιμάσω. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών με κάνει πολύ χαρούμενη”, υπογραμμίζει.

Για τις συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι τώρα αναφέρει πως έχει αποκομίσει πολλά από αυτές. “Πρώτη συνεργασία με το ALTER ήταν σημαντική γιατί με γέμισε με εφόδια. Η δεύτερη συνεργασία με τον ANT1 χωρίζεται σε δυο σκέλη: το ενημερωτικό και το ψυχαγωγικό που το καθένα μου έδωσε και κάτι διαφορετικό. Όσο για το STAR, εκεί νιώθω πως κάνω τη δουλειά που αγαπώ χωρίς να δουλεύω σε μια κρεατομηχανή. Το STAR έχει συγκεκριμένο προφίλ που προσπαθούν να αντιγράψουν οι άλλοι, αλλά μόνο ένας έχει τα πνευματικά δικαιώματα“, λέει η Ελεονώρα.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε