Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ε. Μενεγάκη: “ Αντέχω ακόμη. Μέχρι που ένα πρωί ξαφνικά δεν θα με δείτε”!

Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κάποια μέρα μπορεί να σταματήσει ξαφνικά να βρίσκεται στην πρωινή ζώνη…

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει ξαφνικά να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή, παρόλο που προς το παρόν νιώθει πολύ δυνατή για να συνεχίσει αυτό που κάνει….
 

“Αντέχω ακόμη. Μέχρι που ένα πρωί ξαφνικά δεν θα με δείτε!”, αποκάλυψε στη σημερινή εκπομπή της, όπου φιλοξενούσε την Δούκισσα Νομικού, η γνωστή παρουσιάστρια. Η ίδια μίλησε για τις δυσκολίες που θα αντιμετώπιζε η ίδια αν ήταν στη βραδινή ζώνη και το κρυωματάκι που την ταλαιπωρεί.
 
Η συζήτηση με την Δούκισσα που παρουσιάζει μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη το “Just the 2 of us”, ξεκίνησε από τους ρυθμούς στους οποίους συνηθίζει ο οργανισμός, ανάλογα με το πρωινό ή το βραδινό ωράριο αντίστοιχα. Και η Ελένη είπε: “Αυτό που νομίζω είναι ότι ο πρώτος χρόνος σε καθετί που κάνει κανείς είναι πολύ δύσκολο. Εμένα δηλαδή, εάν με βάζανε να κάνω βράδυ ζωντανό, ο πρώτος μου χρόνος θα ήταν πολύ δύσκολος, γιατί έχω κουρδιστεί αλλιώς. Ξέρω τι ώρα θέλω να κάνω γούτσου γούτσου, τι ώρα θέλω να φάω του σκασμού, τι ώρα θέλω να πιω το κρασάκι μου, τι ώρα θέλω να κάνω αγκαλίτσες με τα παιδάκια μου, έχω στρώσει αλλιώς την ζωή μου. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο πραγματικά”.
 
Ωστόσο, η Δούκισσα έσπευσε να της πει την αποψή της και να δηλώσει πως μια βραδινή εκπομπή θα ήταν παιχνιδάκι για την Ελένη. “Νομίζω ότι για εσένα το βραδινό θα ήταν παιχνιδάκι”, είπε χαρακτηριστικά το νεαρό μοντέλο.
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε