Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ε. Μενεγάκη: Διακοπές με τα παιδιά και τον Ματέο στην Άνδρο και βόλτες με το σκάφος!

Ε. Μενεγάκη: Διακοπές με τα παιδιά και τον Ματέο στην Άνδρο και βόλτες με το σκάφος!

Δες πώς περνά στις διακοπές της η γνωστή παρουσιάστρια…

Στον αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό μαζί με τον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για την Άνδρο, όπου περνά στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

 

Οι διακοπές της Ελένης ξεκίνησαν από τα Άχλα της Άνδρου, όπου βρίσκεται το πρότυπο ξενοδοχείο του αγαπημένου της Ματέο. Μαζί της βρίσκονται και τα τρία παιδιά της Άγγελος, Βαλέρια και Λάουρα. Όπως έγραψε, άλλωστε, και η ίδια στο twitter της: “Χαίρομαι την κάθε μέρα με τα αγγελούδια μου στην εξοχή”.

 

Η γνωστή παρουσιάστρια έχοντας αφήσει πίσω τις έγνοιες του χειμώνα απολαμβάνει κάθε μέρα τον ήλιο και τη θάλασσα. Οι βουτιές στα γαλανά νερά του νησιού και τα παιχνίδια με τα παιδιά της στην παραλία την έχουν αναζωογονήσει.

 

Στο πλευρό της είναι πάντα και ο σύντροφός της Ματέο. Ο φωτογραφικός φακός του “ΟΚ!” τους απαθανάτισε αγκαλιά στην παραλία. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια.

Εκτός, από τις βουτιές στη θάλασσα, όμως, το ζευγάρι έκανε και μικρές εξορμήσεις με το σκάφος. Όπως διαβάζουμε στο “Hello!”, πριν λίγες μέρες οι δυο τους πήραν το σκάφος και βγήκαν στα ανοιχτά για μια μικρή βόλτα στο νησί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε