Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ε.Μερκούρη:”Έχω κινηθεί νομικά εναντίον οποιουδήποτε προσπαθεί να με βλάψει”

Ο παραγωγός της δημοφιλούς τραγουδίστριας, Γιάννης Τσαγκαράκης, μιλάει στο NewsIt και απαντά σε όσα ακούστηκαν για την υγεία της.

Τις τελευταίες μέρες έχει βγει στο φως της δημοσιότητας μία φωτογραφία που δείχνει το πρόσωπο της δημοφιλούς τραγουδίστριας Ειρήνης Μερκούρη παραμορφωμένο. Σύμφωνα με τα δημοσιέυματα, η τραγουδίστρα είχε υποβληθεί σε πλαστική επέμβαση κατά την οποία δεν πήγαν όλα καλά, με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά το πρόσωπό της.

Το NewsIt επικοινώνησε με τον παραγωγό της Ειρήνης Μερκούρη, ο οποίος είναι το δεξί της χέρι και μας έδωσε την δική της απάντηση: “Εχουμε κινηθεί νομικά εναντίον όλων των ανθρώπων που έχουν βλάψει την κυρία Μερκούρη. Είτε ήταν νυστέρι, είτε ήταν πένα. Όποιος κακόβουλα έχει κάνει κακό στην κυρία Μερκούρη θα τιμωρηθεί νομικά” 

” Αυτό που έγινε έχει παέι στην δικαιοσύνη. Είτε ήταν πλαστική η οποία δεν πέτυχε είτε ήταν ρεπόρτερ που έχει κάνει κακό στην κυρία Μερκούρη έχει πάει στην δικαιοσύνη. Σημασία έχει να ηρεμήσει η κυρία Μερκούρη, ναγίνει καλά από όλο αυτό τον βομβαρδισμό για να μπορέσει κάποια στιγμή να βγει και να μιλήσει”, συνεχίζει ο κος Τσαγκαράκης

Η φωτογραφία της τραγουδίστριας που δείχνει το παραμορφωμένο πρόσωπό της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε