Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ε. Μουμούρη στην Τατιάνα: “Είχα σοκαριστεί από μία απώλεια και δεν μπορούσα καθόλου γελάσω”

Σήμερα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μίλα και εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα για τα παιδικά της χρόνια, τα επαγγελματικά της, την “Κλινική περίπτωση” αλλά και την παράσταση “Αναζητώντας τον Αττίκ”.

Η Ευαγγελία Μουμούρη πρωταγωνιστεί φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Κλινική περίπτωση”. Ο ρόλος που υποδύεται είναι πολύ κοντά στο δικό της χαρακτήρα, μια γυναίκα που αντιμετωπίζει τα πάντα με αισιοδοξία!

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ο άνθρωπος που έβγαλε την Ευαγγελία στην τηλεόραση και η ίδια νιώθει πολύ τυχερή που τον γνώρισε και που συνεργάζεται μαζί του. Σήμερα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μίλα και εκμυστηρεύτηκε στην Τατιάνα για τα παιδικά της χρόνια, τα επαγγελματικά της, την “Κλινική περίπτωση” αλλά και την παράσταση “Αναζητώντας τον Αττίκ”.

Η ηθοποιός είναι μοναχοπαίδι και μεγάλωσε σε ένα όμορφο νεοκλασικό με τους γονείς και τον παππού και την γιαγιά. Ο παππούς της ήταν αυτός που της έκανε όλα τα χατίρια. Η μαμά της όμως είναι ο φύλακας άγγελός της. Ακόμα και τώρα την φροντίζει σε όλα και κυρίως σε πρακτικά πράγματα που χρειάζονται οργανωτικότητα την οποία η Ευαγγελία δεν διαθέτει.

Η Ευαγγελία έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό με σπουδές και υποτροφίες. Ήταν από παιδί ταγμένη στο σχολείο αλλά δεν χρειάστηκε πολύ κόπο. “Δεν μου άρεσε να διαβάζω αλλά διάβαζα μισή ώρα και δεν χρειαζόμουν άλλο”, εξηγεί στην Τατιάνα η ίδια.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε