Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

E. Μουτάφη – O. Παπαδόπουλος: Η ξεχωριστή κοινή τους φωτογράφιση!

E. Μουτάφη – O. Παπαδόπουλος: Η ξεχωριστή κοινή τους φωτογράφιση!

Οι δυο ηθοποιοι συμπρωταγωνιστούν στην σειρά “Κλεμμένα όνειρα”

H Eλισάβετ Μουταφή και ο Ορφέας Παπαδόπουλος έδωσαν μια κοινή συνέντευξη στο HELLO και μίλησαν για τα “Κλεμμένα Ονείρα” , τον ερώτα και για τα όνειρα που κάνουν! Φυσικά, συνοδευόταν κι από μία ξεχωριστή φωτογράφιση…

Δεύτερη σεζόν για τα «Κλεμμένα όνειρα». Πόσο τυχεροί αισθάνεσθε που εν μέσω κρίσης εξακολουθείτε να έχετε δουλειά;

Ελισάβετ Μουτάφη: “Πολύ τυχερή. Το σημαντικότερο όμως είναι να έχουν όλοι οι συνάδελφοι δουλειά, όπως επίσης και οι τεχνικοί μας, οι οποίοι δεν δουλεύουν στο θέατρο. Γιατί εμείς, καλώς ή κακώς, μπορεί να έχουμε και μια δουλειά στο θέατρο.”

Ορφέας Παπαδόπουλος: “Πάρα πολύ. Τα “Κλεμμένα όνειρα ” συνεχίζονται και αισθανόμαστε υπερήφανοι γι’ αυτό, παρ’ όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν και είναι αρκετές. Τα πράγματα γενικότερα είναι πολύ ρευστά, δεν μπορείς να είσαι ήρεμος και να εφησυχάζεις σε αυτό που κάνεις! Είναι γεγονός σε ένα βαθμό ότι… τον ύπνο τους δεν τον χάνουν μόνο αυτοί που δεν έχουν δουλειά αλλά και αυτοί που έχουν…”.

Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι αγαπήθηκε τόσο πολύ η σειρά;

Ελισάβετ Μουτάφη:”  Έχει καλό σενάριο, καλή σκηνοθεσία, καλούς ηθοποιούς, ένα κανάλι που το στηρίζει. Όλα αυτά μαζί φέρνουν το αποτέλεσμα για να το αγαπήσει ο κόσμος. Είναι ψέματα να πούμε ότι έχει επιτυχία κάτι μόνο από έναν παράγοντα.”

Ορφέας Παπαδόπουλος: ” Τα Κλεμμένα όνειρα έχουν κέφι, ζωντάνια, νέα πρόσωπα, έντονη ίντριγκα. Έγινε ένα κάλο πάντρεμα μιας ανατρεπτικής -με έντονα νεανικά στοιχεία- ιστορίας που ο κόσμος την αγάπησε.”

Διάβασε περισσότερα και δες την φωτογράφιση στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε