Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ε. Νιάρχου: Παράνυφος στον gypsy γάμο της Margherita Missoni! Φωτογραφίες

Ε. Νιάρχου: Παράνυφος στον gypsy γάμο της Margherita Missoni! Φωτογραφίες

Στο γάμο της καλής της φίλης Margherita η χρυσή κληρονόμος…

Τον εκλεκτό της καρδιά της Eugenio Amos παντρεύτηκε χθες στην Ιταλία η απόγονος της μεγάλης “αυτοκρατορίας” του οίκου μόδας Missoni, Margherita. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή, με παράνυμφο την καλή φίλη της νύφης, Ευγενία Νιάρχου.

 

Φορώντας ένα ροζ floral φόρεμα και ένα λουλουδένιο στεφάνι στα μαλλιά της η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε στο πλευρό της καλύτερης της φίλης, κράτησε το νυφικό πέπλο και έδειχνε πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Ακόμη, παράνυμφες μαζί με την Ευγενία ήταν η αδερφή της Margherita, Teresa Missoni, αλλά και η κοπέλα του Andrea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo.

 

Η νύφη φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο gypsy-hippie νυφικό, με το look των παρανύμφων της να είναι παρόμοιο, ενώ όλη τελετή είχε το ίδιο ύφος. Ο γάμος έγινε μες στη φύση, με διακόσμηση που έφερνε πολύ σε παραμύθι. Ενώ, το όλο παραμυθένιο σκηνικό, συμπλήρωναν ακροβάτες, και μέντιουμ.

 

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους, ήταν ο κορυφαίος φωτογράφος Mario Testino, και η σχεδιάστρια παπουτσιών Charlotte Olympia Dellal.

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε