Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έ. Παπαϊωάννου: Η σχεδιάστρια του Madwalk, στέκεται στα πόδια της, μετά τη δολοφονία του συζύγου της Χατζηκωστή!

Ποια είναι σχεδιάστρια που θα είναι ζευγάρι στο Madwalk με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Η ζωή της μαζί με τον άτυχο σ΄τζυγό της, Άντη Χατζηκωστή…

Σήμερα θα απολαύσουμε ένα πραγματικά εντυπωσιακό show, το Madwalk by Vodafone, στο οποίο συμμετέχουν αξιόλογοι σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

Η ζωή της σχεδιάστριας Έφης Παπαϊωάννου όμως, έχει στιγμές που στέκεσαι και πραγματικά έιναι αξιοθαύμαστη η δύναμη που πηγάζει από μέσα της.

Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Σπούδασε λογοθεραπεία στο St. Johns University στη Νέα Υόρκη.

Η αγάπη της για την μόδα και η ερασιτεχνική ενασχόλησή της με αυτήν για πολλά χρόνια, την ώθησε να πάει στο εξωτερικό και να σπουδάσει Fashion Design στο St. Martins School of Arts στο Λονδίνο.

Επιστρέφοντας στην Κύπρο, τον Ιούνιο του 2007, άνοιξε το δικό της ατελιέ “eφι” στη Λευκωσία, με ένα εντυπωσιακό portfolio συλλογών, τόσο σε prêt a porter όσο και σε sur mesure δημιουργίες.

Με τις συμμετοχές της στο Cyprus Fashion Week  καθιερώθηκε ως η designer της κομψότητας και της φινέτσας.

Πηγή έμπνευσής της όπως η ίδια έχει αποκαλύψει στο παρελθόν, είναι η ίδια η ζωή και οι διάφορες στιγμές της…

Η ζωή όμως παίζει διάφορα παιχνίδια και όχι πάντα χαρούμενα… Μετά τον πρώτο της γάμο, η Έφη επέστρεψε στην Κύπρο και ξεκίνησε να εργάζεται στον σταθμό «Σίγμα», με τον οποίο είχε συνεργαστεί και παλαιότερα πριν φύγει για το εξωτερικό. Εκεί γνώρισε και τον άντρα της ζωής της, Άντη Χατζηκωστή.

Διάβασε περισσότερα για τη ζωή της και δες ποιες διάσημες έχει ντύσει, μόνο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε