Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ε.Παπαρίζου: ” Έλεος πια με αυτά τα κιλά! Έλεος”!

Η όμορφη Έλενα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για τα κιλά της, την σχέση της με τον Τόνυ, τη Ρούλα Κορομηλά αλλά και για τη Eurovision.

H Έλενα Παπαρίζου μπορεί να έχει πάρει κάποια κιλά ωστόσο παραμένει όμορφη και χαμογελαστή.”Συνέχεια γελάω, αυτοσαρκάζομαι, τσαλακώνομαι. Δεν φοβάμαι να είμαι άσχημη. Δεν ασχολούμαι με αυτά που λένε για τα κιλά μου. Αυτό ήθελα να πω και στα mad. Αν κι όταν γύρισα το videoclip μου είχα κάποια κιλά παραπάνω και πάλι κέρδισα το βραβείο για το πιο σέξι βιντεοκλίπ. Τελικά οι άντρες προτιμούν τις ζουμερές γυναίκες. Τα κιλά είναι μόνο κάτι που λέει η ζυγαριά”, δηλώνει η τραγουδίστρια στο περιοδικό DownTown.

Η Έλενα γυμνάζεται καθημερινά, χορεύει αλλά αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να ερμηνεύει καλά τραγούδια και να χαρίζει χαμόγελα στους γύρω της. Θέλει να είναι αληθινή, όχι σέξι. Σύντροφός της στη ζωή; Ο Τόνυ ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει πάει στη Πάρο με κάποιους φίλους. ” Το ότι ζούμε δύο άνθρωποι στο ίδιο σπίτι δεν σημαίνει πως έχουμε τις ίδιες ανάγκες. Θα συμβαδίσουμε, θα αγαπηθούμε, θα τσακωθούμε. Όλα μες στο παιχνίδι είναι. Άσε που τώρα που έμεινα μόνη μου δύο μέρες περιμένω να γυρίσει πίσω σαν τρελή”, εξομολογείται.

Τελευταία φορά την είδαμε να εμφανίζεται στο Greek Idol. Ποια είναι η γνώμη της για τη Ρούλα Κορομηλά και τι απαντά σε αυτούς που κατέκριναν την σκηνική της παρουσία στο πρώτο live; ” Έλεος πια με αυτά τα κιλά! Έλεος! Θα κρίνω εγώ τη Ρούλα Κορομηλά, που – όπως μου λένε όλοι – είναι ο άνθρωπος που έφερε το show στην ελληνική τηλεόραση; Η γυναίκα είναι κορυφή σε αυτό το πράγμα που κάνει και το κάνει εκπληκτικά. Τελεία και παύλα”, τονίζει η Έλενα.

Ως πρώην νικήτρια της Eurovision δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την φετινή συμμετοχή του Γιώργου Αλκαίου: ”Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι που βγήκε. Ο Τόνυ ήταν σίγουρος πως θα βγει η Γερμανία αν και στην πεντάδα μου είχα και την Ελλάδα. Δεν τα πήγαμε άσχημα, αν και νομίζω ότι μας άξιζε καλύτερη θέση. Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Αλλά ο Γιώργος έκανε καταπληκτική δουλειά. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για εκείνον που είχε τα κότσια και πήγε στη Eurovision με ελληνικό στίχο. Και το υποστήριξε άψογα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε