Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

E. Παπαρίζου: Η εξομολόγησή της για τον θάνατο του πατέρα της! Η αργοπορία του ασθενοφόρου και οι καταγγελίες της οικογένειας!

Η τραγουδίστρια εξομολογείται τα συναισθήματά της αλλά και τα όσα πέρασε από την ημέρα που έχασε τον πατέρα της.

Τρία χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα της, η Έλενα Παπαρίζου ανοίγει την καρδιά της και εξομολογείται όλα όσα πέρασε. Ο ξαφνικός χαμός του, τότε, την έκανε να αποτραβηχτεί και να έχει την ανάγκη να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της στη Σουηδία.

Ο πατέρας της ήταν από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της και του είχε τρομερή αδυναμία. Το ίδιο κι εκείνος στην κόρη του, όπως μπορείς να δεις και στον τρόπο που μιλάει για εκείνη, λίγο καιρό πριν συμβεί το μοιραίο.

Η Έλενα μιλώντας στην σουηδική εφημερίδα Schlager αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, με κάθε λεπτομέρεια πώς έχασε τον πατέρα της και τα προβλήματα υγείας που της προέκυψαν αργότερα.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 20 λεπτά

Ήταν το 2008 όταν η ελληνική κοινότητα της Σουηδίας γιόρταζε τα Χριστούγεννα με μια μεγάλη γιορτή στη Backa στο Γκέτεμποργκ. Την ώρα της γιορτής ο πατέρας της Έλενας, που ήταν και πρόεδρος της κοινότητας, κατέρρευσε. Ήταν τότε 60 ετών και η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά εντελώς ξαφνικά.

Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 20 ολόκληρα λεπτά, σύμφωνα με την Έλενα. Ο λόγος ήταν ότι η περιοχή θεωρούνταν υψηλού κινδύνου και στην Σουηδία τα ασθενοφόρα που προσεγγίζουν αυτές τις περιοχές πρέπει να συνοδεύονται από την αστυνομία. Το προσωπικό του ασθενοφόρου ήταν αναγκασμένο να περιμένει αστυνομική συνοδεία. Όταν έφτασε ήταν πολύ αργά. Ο Γιώργος πέθανε στα χέρια της αδερφής της Έλενας, Αρετή.

Εγώ τον Παπαρίζο τον γνώριζα και είχα καμιά δεκαριά μέρες πριν είχα περάσει από το Γκέτεμποργκ και συναντηθήκαμε. Ήταν πολύ χαρούμενος που θα έκανε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με τα παιδιά του. Ήταν μια χαρά και πολύ χαρούμενος. Είχε πάει μάλιστα και για κάποιες εξετάσεις και τα βρήκαν όλα καλά”, περιγράφει στο TLIFE ο Χαϊδευτός Κομνηνός Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συλλόγων και Κοινοτήτων της Σουηδίας ο οποίος μένει εκεί από τα 17 του!

Διάβασε στο TLIFE την συγκλονιστηκη εξομολόγηση της Έλενας για το πως έμαθε για τον θάνατο του πατέρα της

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε