Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ε. Πετρουλάκη: ”Μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, κινδύνευσε η ζωή μου!”

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στις εγκυμοσύνες της και τον ίλια Ίβιτς.

Η ”εθνική γυμνάστρια”, όπως έχει χαρακτηριστεί σύμφωνα με το περιοδικό ”ΟΚ!”, η Ελένη Πετρουλάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τα προσωπικά της δρώμενα, τις εγκυμοσύνες και τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Πώς αισθάνεται η ίδια, που διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της; Την πιάνει πανικός; ”Αν ήμουν σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, χωρίς την οικογένειά μου, μπορεί να τρελαινόμουν. Τώρα όμως, νιώθω τόσο ολοκληρωμένη που δεν με τρομάζουν ούτε ο χρόνος, ούτε η ρυτίδα. Θέλω να μεγαλώσω ωραία στη ζωή μου, αλλά δεν θα με πιάσει τρέλα να τρέξω για botox. Γιατί αν προσέξεις, και όσες τα κάνουν, δεν καταφέρνουν να κρύψουν την ηλικία τους. Η ρυτίδα μπορεί να φεύγει, η ηλικία όμως φαίνεται.”

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η Ελένη, είναι μια εξουθενωμένη νοικοκυρά. ”Παλεύω κι εγώ σαν μια οποιαδήποτε γυναίκα. Τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ και φυσικά δεν είμαστε κι εμείς, ως οικογένεια, ανεπηρέαστοι από την κρίση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ποιες ήταν οι δύσκολες στιγμές της ζωής της; ”Όταν γεννήθηκαν οι δίδυμες πέρασα επιλόχεια κατάθλιψη που κράτησε γύρω στους 3 μήνες. Έκλαιγα συνέχεια. Η πλέον όμως, δύσκολη στιγμή στη ζωή μου, ήταν μετά την τελευταία εγκυμοσύνη, όπου 4 μήνες μετά τη γέννα παρουσιάστηκε μια επιλοκή, τόσο σοβαρή, που κινδύνευσε πραγματικά η ζωή μου. Εκεί τρόμαξα και το μόνο που σκεφτόμουν, ήταν τι θα απογίνουν τα παιδιά μου.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε