Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ε. Ράπτη: Όλα όσα αποκάλυψε στο Θέμο για τις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή!

Τι είπε η γνωστή πολιτικός στο “ΟΛΑ” χθες το βράδυ…

Για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο διάστημα μίλησε η Έλενα Ράπτη στην εκπομπή “ΟΛΑ” και τον Θέμο Αναστασιάδη.

 

Αρχικά, η γνωστή πολιτικός αποκάλυψε ότι εδώ και κάποιους μήνες είναι μόνη και ασχολείται με τη δράση της. “Εγώ παραμένω μόνη εδώ και αρκετούς μήνες και ασχολούμαι με το έργο μου”, είπε και πρόσθεσε: “Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την προβολή για να προωθήσω το έργο μου σε διάφορα ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους. Την προσωπική μου ζωή προσπάθησα να την κρατήσω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά δεν τα κατάφερα”.

 

Όταν μάλιστα ο Θέμος την ρώτησε για όσα ακούστηκαν τον τελευταίο καιρό για την προσωπική της ζωή, η Έλενα Ράπτη απάντησε πως πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. “Πέντε χρόνια που είμαι στα κοινά έχω ακούσει πολλά. Όταν βγήκαν πριν λίγο καιρό διάφορες φήμες για την προσωπική μου ζωή, νόμιζα ότι θα σταματήσουν. Όταν είδα ότι συνέχισαν έδωσα μια συνέντευξη και έκλεισα τα στόματα”, είπε και συμπλήρωσε: “Έχω μια πολύ σοβαρή και απόμακρη συμπεριφορά απέναντι σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι. Για την προσωπική μου ζωή ονειρεύομαι άλλα πράγματα. Θέλω να κάνω οικογένεια και να είμαι με ένα άνθρωπο που να θαυμάζω”.

 

Διάβασε περισσότερα και δες απόσπασμα από την εκπομπή στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε