Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ε. Ρουμελιώτη: ”Μετά το θάνατο της μητέρας μου, η ζωή μου δεν είναι όπως πριν”

Ε. Ρουμελιώτη: ”Μετά το θάνατο της μητέρας μου, η ζωή μου δεν είναι όπως πριν”

Η νέα της θεατρική παράσταση είναι αφιερωμένη σε εκείνη!

Με αφορμή τη νέα της θεατρική δουλεία η Ευδοκία Ρουμελιώτη μιλά για την στάση της απέναντι στο ρόλο της, τους ανθρώπους που έχουν επηρεάσει τη ζωή της, τους συναδέλφους που εμπιστεύεται και τις ισορροπίες της. Πρόκειται για την παράσταση “Μόλλυ Σουήνη” στην οποία συμπρωταγωνιστεί ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και η πρεμιέρα της έγινε πριν λίγες μέρες! (Tο TLIFE ήταν εκεί).

Ένα υπαρξιακό έργο που έγινε αφορμή για τις εκμυστηρεύσεις της ηθοποιού στο περιοδικό Hello και την Μαρένα Καδιγιαννοπούλου. Άλλωστε το συγκεκριμένο έργο είναι αφιερωμένο στην μητέρα της που έχασε ξαφνικά. (Δες τι είχε πει η ηθοποιός στην Τατιάνα). Η Ευδοκία υποδύεται την Μόλλυ, μία τυφλή κοπέλα η οποία όμως είναι αυτάρκης μέσα στη ζωή της, καθώς της αρέσει ο κόσμος που ζει.

Λόγω του ιδιαίτερου του θέματος του θεατρικού χρειάστηκε να αντιμετωπίσετε υποκριτικά χαρακτήρες τον χαρακτήρα σας με περισσότερη ευαισθησία;

Πάντα είχα ευαισθησία απέναντι στους ανθρώπους, δεν τους λυπάμαι. Κι αυτό το οποίο έχει η Μόλλυ Σουήνη, αλλά και και οι άλλοι άνθρωποι τους οποίους έχω γνωρίσει με κάποια “Αναπηρία”, είναι πολύ πιο δυνατοί κι αυτάρκεις απ’ ότι είμαστε εμείς, που υποτίθεται ότι είμαστε υγιείς και κάθε τόσο θέλουμε και κάτι άλλο. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν βρει πραγματικά το νόημα της ζωής, επειδή τους λείπει κάτι, κάποιου η ακοή ή η όραση, βλέπουν τη ζωή στην ουσία της. Άλλωστε πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένη και περήφανη για τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ποιος άνθρωπος θεωρείτε ότι έχει επηρεάσει περισσότερο την επαγγελματική σας ζωή;

Η μητέρα μου!

Είναι δύσκολο να προχωρήσει φυσιολογικά η ζωή μας, όταν φεύγουν από κοντά μας αγαπημένα πρόσωπα;

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε