Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ε. Ρουμελιώτη: “Ζω σε βαρύ πένθος”.

Ε. Ρουμελιώτη: “Ζω σε βαρύ πένθος”.

Για το βαρύ πένθος που της έχει φέρει ο άδοξος χαμός της μητέρας της αλλά και για τη δικαστική διαμάχη με τους γιατρούς που την ανέλαβαν καθώς και για το γάμο της μίλησε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη.

«Ζω σε βαρύ πένθος. Δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το σοκ. Η μητέρα μου, μια γυναίκα εντελώς υγιής, υπέστη ατύχημα και χάθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη, σε ηλικία 59 ετών», ήταν τα λόγια της Ευδοκίας Ρουμελιώτη μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την τωρινή της κατάσταση.

Μετά το χαμό της μητέρας της τόσο ξαφνικά και άδοξα η Ευδοκία με αφορμή τη νέα της θεατρική παράσταση μίλησε για όσα της συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και ειδικότερα για το ότι βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους γιατρούς που ανέλαβαν την μητέρα της μετά το ατύχημά της.

«Τόσο εγώ, όσο και ο αδελφός μου αισθανόμαστε ότι έγιναν σοβαρά ιατρικά λάθη, γι’ αυτό νιώθουμε την ανάγκη να οδηγηθεί το θέμα στις δικαστικές αίθουσες. Αν αποδειχθεί ότι οι υποψίες μας είναι βάσιμες και δικαιωθούμε, θα προστατεύσουμε κάποιους άλλους ανθρώπους και εντέλει θα απελευθερωθούμε», είπε.

Για το ίδιο θέμα είχε ξεσπάσει προ ημερών μιλώντας στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Η Ευδοκία εξομολογήθηκε ότι ο ξαφνικός χαμός της μητέρας της τής άλλαξε τη ζωή.

«Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που δεν αγχώνομαι με τη δουλειά μου, που δε με νοιάζει αν θα κάνω τηλεόραση ή αν θα μου γίνει κάποια πρόταση. Όταν έχεις πονέσει τόσο πολύ με κάτι, δεν έχεις το περιθώριο να ασχοληθείς με ανοησίες. Τότε καταλαβαίνεις ότι εκείνο που προέχει είναι να είναι καλά οι δικοί σου άνθρωποι. Επιπλέον αντιλήφθηκα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι από τη μια στιγμή στην άλλη τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν δραματικά. Γι’ αυτό οφείλουμε καθημερινά να δείχνουμε την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους», είπε.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε