Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ε. Σίδερη: “Είναι βασική μου αρχή να μην μπαίνω ανάμεσα στα ζευγάρια”

Παρόλα αυτά η γλυκιά ηθοποιός αποτελεί το τρίτο πρόσωπο… σε τουλάχιστον δύο ζευγάρια!

Η Ευτυχία Σιδέρη συμμετέχει φέτος στην επιτυχημένη σειρά του Mega “Πενήντα πενήντα” και ο ρόλος της δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός καθώς την Νικολέττα που μπαίνει ανάμεσα στο Μαράκι και τον Παυλίτο...

“Απόλυτα ταιριαστοί δεν ήμασταν, αλλά η Νικολέττα είχε ένα βίτσιο. Της άρεσαν οι μεγαλύτεροι, ενώ κολακεύτηκε και από το φλερτ του Παύλου που γνώριζε καλά πως να γίνει ποθητός”, εξηγεί η Ευτυχία στο TvZapping για τον ρόλο της.

Η ίδια ωστόσο στην προσωπική της ζωή θα αφήνονταν στα χέρια ενός έμπειρου αλλά κατά 25 χρόνια μεγαλύτερου άνδρα; “Μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιαστεί κάποια τέτοια περίπτωση αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ, δεν ξέρω αν πραγματικά μου αρέσει τι θα κάνω. Δύσκολο βέβαια αλλά όχι ακατόρθωτο.”

Η συμμετοχή της στο “Πενήντα-πενήντα” ήταν μεγάλη εμπειρία για εκείνη. “Μου άρεσε πολύ αν και στην αρχή είχα άγχος καθώς είχα καιρό να κάνω γύρισμα αλλά όλοι με βοήθησαν πολύ και ιδίως ο Βασίλης Θωμόπουλος με τον οποίο είχαμε συνεργαστεί στην “Πολυκατοικία”. Δεν ξέρω πως να τον ευχαριστήσω”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος της στην “Πολυκατοικία” την “ανάγκαζε” να είναι και πάλι το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα στον Τάκη και την Λουκία. “Σεναριακές συμπτώσεις, είναι βασική μου αρχή να μην μπαίνω ανάμεσα στα ζευγάρια”, δηλώνει η ήθοποιός θέλοντας να ξεκαθαρίσει την προσωπική της θέση.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε