Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ε. Στάη: Όσα λέγονται για τις απαιτήσεις μου στην ΕΡΤ είναι αστεία!

Ε. Στάη: Όσα λέγονται για τις απαιτήσεις μου στην ΕΡΤ είναι αστεία!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 31.01.2011 | 15:24

tlife

"Ούτε τουαλέτες έφτια­ξαν στην ΕΡΤ ούτε λάμπες παρήγγειλα. Το ίδιο στούντιο που υπήρχε θα έχω, το οποίο έχει εξαιρετικό φωτισμό, εξαιρετική τεχνική υποδομή και ένα πολυπληθές και εξαιρετικό τεχνικό προσωπικό. Αυτά είναι απολύτως αστεία"

H Έλλη Στάη μίλησε στο TV Έθνος για τη βραδινή της επανεμφάνιση στην ΕΡΤ μετά από 20 χρόνια! Αν και θεωρεί πως το μέλλον είναι το διαδίκτυο, αλλά και το παρόν. Τι λέει ωστόσο για την επιστροφή της;

"Αυτή την περίοδο η δημόσια τηλεόραση έχει πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει. Είναι περίοδος όπου όλα τα ΜΜΕ πλήττονται από την κρίση. Είναι από τους χώρους που αισθάνονται πρώτοι τον κραδασμό της κρίσης και πιστεύω πολύ στον ρόλο της δημόσιας τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Η δημόσια τηλεόραση μπορεί να βάλει καινούργια θεμέλια και καινούργιες αρχές, μπορεί να δώσει ένα καινούργιο πνεύμα και μπορεί να προχωρήσει πράγματα που έχουν βρεθεί σε τέλμα καιρό. Ηταν πρόκληση για μένα η πρόταση που μου έκανε ο καινούργιος διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης. Πάντα προχωράς ανάλογα με αυτά που σου έρχονται στη ζωή και με τους ανθρώπους που σε εμπνέουν ή που σου δίνουν τη διάθεση να συνεργαστείς μαζί τους. Είναι πολύ απλό, είναι όπως συμβαίνει συνήθως στη ζωή."

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή δεν είναι δύσκολο να κάνετε αντικειμενικά τη δουλειά σας σε ένα κρατικό μέσο;

Οχι δεν το πιστεύω αυτό. Γιατί θα με βοηθήσει η πείρα που έχω. Δεν πέρασαν άδικα τόσα χρόνια από πάνω μου! Αν μη τι άλλο αυτό είναι ένα πλεονέκτημα του χρόνου που περνάει, ότι δηλαδή αποκτάς μια εμπειρία και μια δυνατότητα να διαχειρίζεσαι καλύτερα δύσκολες καταστάσεις. Δυσκολίες στη διαχείριση της αντικειμενικότητας έχεις τις ίδιες και στα ιδιωτικά μέσα. Και επειδή το έχω ζήσει πάρα πολύ καλά και πάρα πολλά χρόνια και από πόστα που διαχειριζόμουν, έχω να σου πω ότι ίδιας εμβέλειας δυσκολία στη διαχείριση της αντικειμενικότητας υπάρχει και στα ιδιωτικά μέσα. Απλά είναι διαφορετικό το σύστημα. Εδώ είναι δημόσιο εκεί είναι ιδιωτικό. Εδώ έχεις να κάνεις με τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας και εκεί με τις ιδιωτικές και τις επιχειρηματικές. Ας τα απομυθοποιήσουμε λίγο τα πράγματα γιατί δεν είναι μονόπλευρα.

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook