Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Ε. Τόλη: Μιλά στο TLIFE για τη γέννηση του γιου της και αποκαλύπτει τη μεγάλη ανησυχία της!

Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Έλσα Τόλη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας…

Για δεύτερη φορά μανούλα έγινε η Έλσα Τόλη και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η χαρούμενη μανούλα έφερε στον κόσμο τη Δευτέρα ένα πανέμορφο αγοράκι και όπως αποκάλυψε μοιάζει στον μπαμπά του. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της και έμαθε τι όνομα σκέφτονται να δώσουν στον μικρό τους πρίγκιπα και πότε θα επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό.
 
Η ξανθιά καλλονή της ελληνικής showbiz και ο αγαπημένος της Αποστόλης Κουτρούλιας είναι στην καλύτερη στιγμή της ζωής τους και ανυπομονούν να γυρίσουν μαζί με το μωράκι τους στο σπίτι, όπου βρίσκεται η μόλις 18 μηνών κορούλα τους Τερψιχόρη Νταϊάνα.
 
“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Το μωράκι είναι αγοράκι, ζυγίζει 3,7 κιλά και γεννήθηκε τη Δευτέρα”, είπε η Έλσα Τόλη και πρόσθεσε: “Τα συναισθήματα είναι ίδια με αυτά της πρώτης εγκυμοσύνης. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, είχα φυσιολογικό και το μωράκι είναι υγιέστατο”.
 
Στην ερώτηση “σε ποιον μοιάζει”, η ίδια απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη “στον μπαμπά του” και αποκαλύπτει ότι θα του δώσουν το όνομα του παππού του. “Θα τον βγάλουμε Γιώργο που είναι το όνομα του πατέρα του άντρα μου”.
 
Πότε θα γυρίσετε σπίτι με το μωρό;
 
“Θα βγούμε από το μαιευτήριο αύριο και ανυπομονούμε να γυρίσουμε σπίτι. Στην αρχή θα έχω το μωρό κοντά μου, για να το θηλάζω και μετά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα βάλουμε το κρεβατάκι του στο δωμάτιο της μικρής. Αν δεν τον διώξει. Θα δούμε…”

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε