Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

“Έφυγε” από τη ζωή ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανόπουλου, Χρήστος Παπαθεοδώρου

Την μάχη με την επάρατη νόσο έχασε ο γαμπρός του γνωστού ηθοποιού, λίγο μετά το θάνατο της γυναίκας του…

Δεν έχει τέλος η τραγωδία για την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου. Μετά τη δολοφονία του γνωστού ηθοποιού και το θάνατο της αδελφής του έρχεται ένα νέο πλήγμα με το θάνατο του Χρήστου Παπαθεοδώρου, του γαμπρού του γνωστού ηθοποιού.

 

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου, που τόσο είχε παλέψει για να λάμψει η αλήθεια με το θέμα του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου και είχε προσπαθήσει να στηρίξει την οικογένειά του, μετά και από το θάνατο της συζύγου του, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Ο ίδιος άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη. Η κηδεία θα γίνει αύριο το πρωι στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα στη Δράμα.

 

Σύμφωνα με το “Πολύ Μπλα Μπλά”, μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο Χρήστος Παπαθεοδώρου ήταν ο άνθρωπος που προσπάθησε να σταθεί στην οικογένεια και παρόλο που αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, δεν είχε αφήσει κανέναν να καταλάβει κάτι. Ο ίδιος είχε σταθεί βράχος στο πλευρό της συζύγου του Έφης Παπαθεοδώρου, της οποίας η κατάσταση είχε χειροτερέψει μετά την είδηση του θανάτου του αδελφού της. Εκείνος όμως, ήταν πάντα δίπλα της και ακόμη και μετά το θάνατό της προσπάθησε να στηρίξει την οικογένεια και το παιδί τους.

 
Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε