Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

“Είμαι 57 χρονών και νιώθω 20”

Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς μιλάει χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος για την ζωή του!

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Athens Magazine”, ο Λάκης Γαβαλάς αναλύει πολλές από τις ιδιατερότητες της ζωής του. Αποκαλύπτει την ηλικία του χωρίς να νιώθει κόμπλεξ λέγοντας : “Είμαι 57 χρονών αλλά νιώθω 20.”

Ο καταξιωμένος επιχειρηματίας στον χώρο της μόδας, παραδέχεται ότι έχει ακούσει πολλά αρνητικά σχόλια σε όλη την πορεία του αλλά δεν στάθηκε σε αυτά. “Εγώ ακόμη κι αυτό το κράξιμο, το βουητό, την προσβολή, έμαθα να τα ελέγχω και να τα απολαμβάνω. Σιγά να μην αφήσω τους αγράμματους, τους κομπλεξικούς και τους ηλίθιους να καθορίσουν τη ζωή μου”, λέει χαρακτηριστικά.

“Από μικρό παιδί έμαθα να αυτοσυγκεντρώνομαι, να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου. Σε πληροφορώ ότι ο όχλος με βοήθησε να γίνω πιο δυνατός, κάθετος και απόλυτος. Η αναζήτηση για εμένα της προσωπικής χαράς και της αυτογνωσίας είναι καθημερινή προσπάθεια. Την ξεκίνησα από μικρό παιδί και θα την πάρω μαζί μου. Μέχρι και το θάνατό μου θα μαθαίνω και θα γίνομαι καλύτερος”, συνεχίζει ο Λάκης.

Δεν διστάζει μάλιστα να δηλώσει ότι ο πατέρας του τού είχε πει κάποια στιγμή, ότι θα τον αποκληρώσει, λόγω της διαφορετικότητάς του. Παρόλα αυτά, κατάφερε να σταδιοδρομήσει στον χώρο που διάλεξε και νιώθει πως η ευτυχία του ήταν κάτι που βοήθησε τον πατέρα του να φύγει ήσυχος από την ζωή.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε