Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Είναι ο Δημήτρης Πέτρου το μέλλον της ελληνικής μόδας… οr what;

Οι συλλογές του έχουν γίνει ανάρπαστες από τους celeb fashionistas της χώρας όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, οι Melisses!

Το όνομα του προκύπτει αβίαστα σε κάθε συζήτηση περί μόδας! Η φήμη του ταξιδεύει έξω από τα σύνορα της Ελλάδας, προπορευόμενη των ρούχων του αφού για εκείνον έχουν γράψει το fashionisto, το trendland, το Tea Paper και το runway passport. Οι συλλογές του έχουν γίνει ανάρπαστες από τους celeb fashionistas της χώρας όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Τάμτα, οι Melisses! Πρώτη φορά καταφέρνει ένας σχεδιαστής με μόλις 4 συλλογές στο ενεργητικό του να έχει αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις της μόδας!

Ποίηση, ζωγραφική και μόδα είναι οι αφορμές της έμπνευσης…

Ποια είναι η πορεία σου από τη στιγμή που ξεκίνησες μέχρι σήμερα;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νάουσα, κατέβηκα στην Αθήνα σε ηλικία 18 ετών για να ξεκινήσω τις σπουδές μου ως πολιτικός έργων υποδομής αλλά ήξερα ότι αυτό που ήθελα να κάνω ήταν το σχέδιο μόδας και για το λόγο αυτό σπούδασα σχέδιο μόδας! Στη συνέχεια δούλεψα στο χώρο σε παρεμφερή τομείς ως στιλίστας και ως βοηθός του Άγγελου Φρέντζου μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας. Εδώ και 3 χρόνια έχω το δικό μου label-brand και τον τελευταίο χρόνο διατηρώ το ατελιέ. Η συλλογή Θeros είναι τέταρτη κατά σειρά. Παρουσίασα τις δύο πρώτες συλλογές στα πλαίσια της Athens Fashion Week και τις επόμενες δύο τις έδειξα σε αυτοτελή show. Προτιμώ αυτό τον τρόπο γιατί δημιουργώ ένα ολόκληρο concept με αρχή, μέση και τέλος. Βρίσκω μόνος μου το χώρο, τον τίτλο και δημιουργώ κάτι που με εκφράζει.

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες φωτογραφίες στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε