Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Είναι το Brazilian μαγιό στη μόδα; Ταιριάζουν τα μακριά φορέματα στις κοντούλες; Η Α.Κατσαϊτη απαντά

Είναι το Brazilian μαγιό στη μόδα; Ταιριάζουν τα μακριά φορέματα στις κοντούλες; Η Α.Κατσαϊτη απαντά

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ήρθε στην παρέα της μόδας και απάντησε σε όλες τις δικές σου fashion ερωτήσεις. Δες το video.

Είναι η εποχή που οι στιλιστικές απορίες πληθαίνουν αφού δεν σε αγχώνει μόνο τι να φορέσεις και τι να πάρεις μαζί σου στις διακοπές αλλά και πως να ντυθείς σωστά σε γιορτές αγάπης όπως ένας γάμος, μία βάφτιση ακόμη κι ένα γενεθλιακό πάρτυ.

Η fashion ομάδα του TLIFE απαντάει συχνά σε όλες τις δικές σου απορίες αλλά αυτή τη φορά, λίγο πριν φύγεις για διακοπές και κλείσεις την πόρτα πίσω σου, ήρθε στο studio του TLIFE η πιο αγαπημένη και γνωστή stylist και image maker της χώρας μας, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Η Αλεξάνδρα απάντησε σε όλες τις δικές σου fashion απορίες. Έξυπνα styling tips, συνδυασμοί, τι πρέπει να αποφύγεις ώστε να μην πέσεις σε τί άλλο, στιλιστικά σφάλματα!

Είναι άραγε το Brazilian μαγιό στη μόδα; Τι πρέπει να φοράει ένα αγόρι στην παραλία; Ταιριάζουν τα μακριά φορέματα στις κοντούλες; Οι ρίγες παχαίνουν; Θέλω βοήθεια για τον γάμο μου και την επιλογή του σωστού νυφικού. Η αγαπημένη μας Αλεξάνδρα μίλησε, απάντησε και μοιράστηκε μαζί σου όλες τις γνώσεις και τις εμπειρίες της ώστε να είσαι απόλυτα έτοιμη το φετινό καλοκαίρι.

Δες στο video του TLIFE όλες τις απαντήσεις

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε