Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Είσαι καλεσμένη! Πάμε στο SHOP lounge party με έκπτωση 30%!

Είσαι καλεσμένη! Πάμε στο SHOP lounge party με έκπτωση 30%!

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου το concept store SHOP Ermou 112A υποδέχεται την ομάδα του OFFRADIO.GR και παρουσιάζει το “Shop Summer Lounge”, το official summer style party του φετινού καλοκαιριού!

Στις 7 Ιουνίου από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ οι DJs του Offradio.gr ντύνουν με μουσικές το concept store SHOP Ermou 112A και υποδέχονται το κοινό με special OFF τιμές σε όλες τις νέες καλοκαιρινές συλλογές του SHOP και όχι μόνο!

Εμείς είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένες με το συγεκριμένο party γιατί μέσα σε μία κεφάτη ατμόσφαιρα θα μπορέσεις να αποκτήσεις όλα τα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ με έκπτωση 30% ενώ σε κοσμήματα, είδη lifestyle και καλλυντικά θα έχεις έκπτωση -10%! Δύο πολύ σημαντικοί λόγοι για να σε κάνουν να θέλεις να βρεθείς στο fashion party, δεν είναι όμως μόνο αυτοί! Και τί εννοώ;

Μαζί τη βραδιά εκείνη θα είναι η πιο stylish συλλογή cocktails που θα προσφέρεται σε όλους: η Extravaganza Cocktail Selection –μια premium συλλογή cocktails βασισμένη σε τρία extravaganza ποτά, ιδιαίτερα και μοναδικά στην κατηγορία τους: Pink Pigeon: Το funky rum από τον Μαυρίκιο, infused με βανίλια Μαδαγασκάρης, ένα ιδανικό mix γευστικής αρμονίας και ελευθερίας No3 Gin: Ένα εξαίρετο Gin που τολμά να εκφράσει την ακεραιότητα και τον χαρακτήρα του παραδοσιακού London Dry Gin. Κing\’s Ginger: το premium spirit με βάση το ginger, για gentlemen και hip class ladies.

Κι επειδή όλες έχουμε αποκτήσει τη νέα μανία για παγωτό γιαούρτι θα βρεις το «Kayo» της Kayak. Kayak+Yogurt=Kayo και είναι η νέα πρόταση της -γνωστής για τα gourmet παγωτά- εταιρίας. Πρόκειται για frozen yogurt που έχει την μορφή soft παγωτού γιαούρτι, αποτελείται κατά 60% από γιαούρτι και κυκλοφορεί σε γεύσεις που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλοι στις 7 Ιουνίου στο concept store SHOP Ermou 112A.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε