Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Είσαι μόνη Χριστουγεννιάτικα; Τι μπορείς να κάνεις για να μην μελαγχολήσεις...

Είσαι μόνη Χριστουγεννιάτικα; Τι μπορείς να κάνεις για να μην μελαγχολήσεις...
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 20.12.2011 | 15:25
Πρώτη δημοσίευση: 20.12.2011 | 15:25

tlife

Ήρθαν τα Χριστούγεννα, αλλά εσύ δεν νιώθεις καλά. Χώρισες και αυτές οι γιορτές σε βρίσκουν μόνη και μελαγχολική...

Ήρθαν τα Χριστούγεννα, αλλά εσύ δεν νιώθεις καλά. Χώρισες και αυτές οι γιορτές σε βρίσκουν μόνη και μελαγχολική... Αλλιώς τα περίμενες, αλλιώς τα ήθελες, αλλιώς τα φανταζόσουν και όλο αυτό το κλίμα γύρω σου σε κάνει να νιώθεις άβολα.

Η ψυχολόγος Χρυσούλα Μαυράκη είναι εδώ για να σε βοηθήσει, να σε συμβουλεύσει... ώστε να μην περάσεις “κατσούφα” τις γιορτές!

1. Το πρώτο που θα είχα να συμβουλέψω τις κοπέλες που είναι μόνες τους, πρώτα από όλα να σκεφτούν θετικά γιατί το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι το πνεύμα της ελπίδας και της προσδοκίας.

Αυτό σημαίνει η γέννηση του Χριστού, άρα μην χάνουμε την ελπίδα μας. Αν φέτος δεν είμαστε όπως θέλουμε, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαστε για πάντα έτσι. Του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερα!

2. Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν έχω την παρέα που θα ήθελα ή την σχέση που θα ήθελα, ότι είμαι τελείως μόνος. Γύρω μου υπάρχουν άνθρωποι που με πολύ χαρά θα με προσκαλούσαν αν ήξεραν ότι το θέλω κι εγώ και θα αποδεχθώ την πρόσκληση.

Ας ψάξω λοιπόν να βρω ποιος έχει διάθεση να περάσουμε μαζί τα Χριστούγεννα και ας μην διστάσω να κάνω πρώτη εγώ την πρόταση.

3. Ψάχνω να βρω μοναχικούς ανθρώπους σαν κι εμένα και φτιάχνουμε μια παρέα και καταστρώνουμε ένα καταπληκτικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα. Ποιος είπε ότι όποιος είναι μόνος του δεν μπορεί να φτιάξει παρέα και να περάσει καταπληκτικά;

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο