Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Είχα λεσβιακή σχέση με την Kate Moss”

H Courtney Love, χήρα του Kurt Cobain επανέρχεται στο φως της δημοσιότητας με μία προκλητική δήλωση.

Η διάσημη τραγουδίστρια πρόσφατα είχε απποκαλύψει ότι διατηρούσε παράλληλο δεσμό με τον σύζυγο της Gwen Stefani. Αυτή τη φορά παραδέχεται σε ιρλανδικό περιοδικό ότι είχε λεσβιακή σχέση με το διάσημο μοντέλο Kate Moss.

“Είναι μια πολύ όμορφη ιστορία για να τη διηγηθείς και στα εγγόνια σου. Ναι, με την Kate είχαμε μια λεσβιακή περιπέτεια. Εκείνη δεν έκανε πολλά ναρκωτικά τότε. Η όλη φάση έγινε όταν βρεθήκαμε στο Μιλάνο, στη δεκαετία του ’90. Απλά ήταν κάτι που έγινε και μας άρεσε πολύ”, δηλώνει η 45χρονη τραγουδίστρια.

“Και η Kate έχει κατα καιρούς μιλήσει γι’ αυτή μας την περιπέτεια, οπότε ελπίζω να μη γίνει έξαλλη, που τη “δίνω” για ακόμα μια φορά τώρα. Απλά, έχω τη διάθεση να μιλήσω γι’ αυτό. Η Kate είναι υπέροχη! Παραμένουμε καλές φίλες. Παραλίγο μάλιστα να αγοράσω το σπίτι της στο St. John’s Wood, στο Λονδίνο”, συνεχίζει η ίδια στην συνέντευξή της.

Η Courtney Love παραδέχεται πως παρόλο που δεν είναι ιδιαίτερα όμορφο, ωστόσο κατάφρε να εχει στο κρεβάτι της πολλά μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου και όχι μόνο.

 

 

 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε