Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελ. Ασημακοπούλου στο TLIFE: Η νέα ζωή στην Κύπρο, η επέτειος γάμου με τον Μπ. Τσιρίλο και η κόρη τους!

Ελ. Ασημακοπούλου στο TLIFE: Η νέα ζωή στην Κύπρο, η επέτειος γάμου με τον Μπ. Τσιρίλο και η κόρη τους!

Δύο χρόνια γεμάτα αγάπη κι ευτυχισμένες στιγμές ήταν τα δύο τελευταία για την ηθοποιό και τον Ιταλό ποδοσφαιριστή.

Δύο χρόνια γεμάτα αγάπη κι ευτυχισμένες στιγμές ήταν τα δύο τελευταία για την ‘Ελενα Ασημακοπούλου και τον Μπρούνο Τσιρίλο. Το ζευγάρι γιόρτασε την δεύτερη επέτειο του γάμου τους μαζί με την κόρη τους Μαρία Ροζαλία. Με ένα οικογενειακό δείπνο το οποίο ετοίμασε η Έλενα με τα χεράκια της και μία υπέροχη τούρτα που έστειλαν ως έκπληξη οι γονείς της από την Ελλάδα!

Το τελευταίο διάστημα, μετακόμισαν οικογενειακώς στην Κύπρο αφού ο ποδοσφαιριστής πήρε μεταγραφή στην ομάδα Αλκή. Η όμορφη ηθοποιός μοιράστηκε με το TLIFE κάποιες από τις όμορφες στιγμές που περνά με την κόρη της, μας αποκάλυψε πως είναι η νέα της ζωή στο νησί που μετακόμισε λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Μπρούνο αλλά μας μίλησε και για τα επαγγελματικά της σχέδια!

Η καθημερινότητά σου στην Κύπρο πως είναι;
Κάνω ότι ακριβώς κάνει κάθε γυναίκα που δεν δουλεύει και είναι μια απλή νοικοκυρά. Σηκώνομαι το πρωί, μαγειρεύω, ασχολούμαι με το παιδάκι μου, με τις δουλειές του σπιτιού. Όλα τα κάνω!

Προσαρμόστηκες εύκολα στο νησί;

Πολύ εύκολα! Δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί δεν είναι ότι πας σε μία άλλη χώρα που δεν μπορείς να συνεννοηθείς λόγω της γλώσσας και να δυσκολεύεσαι στην αρχή. Νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου.

Με τα κυπριακά δεν δυσκολεύτηκες;
Όχι, τους καταλαβαίνω… (γέλια)

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE και δες φωτογραφίες

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε