Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελ. Σιφναίου στην Τατιάνα: “Γιατί επέλεξα να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου”

Ελ. Σιφναίου  στην Τατιάνα: “Γιατί επέλεξα να μεγαλώσω μόνη το παιδί μου”

Οι πασαρέλες, η απόφαση να μεγαλώσει μόνη το γιο της και οι χειροποίητες δημιουργίες…

Ταξίδεψε πολύ, έμεινε στο εξωτερικό δοκιμάζοντας σχολές και Πανεπιστήμιο στο Μιλάνο. Αυτό που κέρδισε όμως την καλλιτεχνική φύση της Ελευθερίας Σιφναίου ήταν ο χώρος της μόδας…. Δούλεψε ως μοντέλο στο εξωτερικό αλλά κυρίως στις ελληνικές πασαρέλες. Ωστόσο, ολοκλήρωσε τις σπουδές marketing και τώρα τελειώνει και αυτές στο interior design.

Το σπουδαιότερα πράγμα που έκανε όμως στη ζωή της είναι ο γιος της Κωνσταντίνος, το 2004. Ήταν ο καρπός ενός μεγάλου έρωτα τον οποίο όμως η Ελευθερία δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί γιατί δεν ήταν από τις γυναίκες που ονειρευόταν να βάλει νυφικό. Όταν χώρισε, αποφάσισε να μεγαλώσει το μικρό μόνη της έχοντας όμως πάντα την στήριξη των γονιών της!

“Μια χαρά είναι ως μάνα μόνη. Η δουλειά της μάνας είναι η πιο δύσκολη, όπως και να έχει. Απλά δεν μπορείς να κάνεις αποσυμπίεση. Άμα το κάνεις συνειδητοποιημένα, έχεις κάνει παιδί και το θες πραγματικά, το κάνεις με μεγάλη ευχαρίστηση. Εμένα ο Κωνσταντίνος είναι ότι καλύτερο έχω κάνει στη ζωή μου”, εξομολογήθηκε η Ελευθερία στην Τατιάνα.

Χωρίς την οικονομική στήριξη των γονιών της, βέβαια, τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο εύκολα. Αν και η ίδια εργάζεται σκληρά αφού ασχολείται με χειροποίητες δημιουργίες.

“Το θέμα είναι τώρα που έχω ξεκινήσει και έχω μπει σε άλλο στίβο, επαγγελματικό, με αυτό που κάνω. Θέλω πάρα πολύ χρόνο γιατί στο σπίτι ούτε νταντά έχω, τις δουλειές τις κάνω μόνη μου, μαγειρεύω, πηγαίνω το παιδί στο σχολείο, να το τρέξω στις εξωσχολικές δραστηριότητες… Ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς, δεν μπορείς να κάνεις αποσυμπίεση”, περιγράφει η Ελευθερία.

Όλα ξεκίνησαν το 2006 με αφορμή…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε