Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Έλεγχος στο Facebook απο τους εργοδότες!

Έλεγχος στο Facebook απο τους εργοδότες!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.03.2010 | 17:52
Πρώτη δημοσίευση: 30.03.2010 | 17:52

Μια εταιρεία δημιούργησε μια εφαρμογή που επιτρέπει στους εργοδότες να παρακολουθούν την κοινωνική συμπεριφορά των εργαζομένων τους στα site κοινωνικής δικτύωσης.

Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται Social Sentry και μπορεί και παρακολουθέι τους λογαριασμούς στο Facebook και στο Twitter με 2 και 8 δολάρια για κάθε λογαριασμό υπαλλήλου ανάλογα με την εταιρεία και τη δραστηριότητα των υπαλλήλων.


Το Social Sentry παρακολουθήσει μόνο πληροφορίες που δημοσιεύονται δημοσίως στα προφίλ των χρηστών άρα αν οι υπάλληλοι θέλουν να αποφύγουν τις παρατηρήσεις του εργοδότη τους μπορούν απλά να κάνουν τις απαραίτητες ρυθμίσεις στο προφίλ τους.


Σύμφωνα με την εταιρία, η εφαρμογή έχει σκοπό να βοηθήσει τις εταιρείες να δουν τη δραστηριότητα των υπαλλήλων τους σε site όπως το Facebook και το Twitter και να υπολογίσουν το χρόνο που σπαταλούν εκεί.


Ευτυχώς όμως που το Facebook και το Twitter τουλάχιστον, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν μόνο οι φίλοι τους όσα γράφουν.

 

Tags: FACEBOOK


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts! Τέλος η υποστήριξη των SMS στα Google Hangouts!
  2. Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016; Πόσο ασφαλές ήταν το Android και οι εφαρμογές στο Google Play το 2016;
  3. Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps Μοιραστείτε τα ταξίδια σας μέσα από το Google Maps