Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Έλενα Ψωμά: Η γνωστή μακιγιέζ μιλά στο TLIFE για τη σχέση της με τον tattoo artist των διασήμων!

Έλενα Ψωμά: Η γνωστή μακιγιέζ μιλά στο TLIFE για τη σχέση της με τον tattoo artist των διασήμων!

Πόσο καιρό είναι μαζί με τον καλλιτέχνη που “ζωγραφίζει” τους διασήμους; Δες φωτογραφίες

Η Έλενα Ψωμά, είναι γνωστή μέσα από τις συνεργασίες της με διάφορους celebrities στο κομμάτι του μακιγιάζ. Η διάσημη μακιγιέζ είχε μια δύσκολη σχέση για την οποία έχει μιλήσει η ίδια στο παρελθόν και μέσα από αυτή απέκτησε μια κόρη, την πεντάχρονη σήμερα Ζωή. Εδώ κι ένα χρόνο είναι ευτυχισμένη ξανά, έχοντας στο πλευρό της τον Abe Cooperberg που διατηρεί γνωστό studio για τατουάζ, το Fetistattoo, στο Παγκράτι.

Η ίδια μίλησε στο TLIFE για το νέο της έρωτα και αποκάλυψε πώς έγινε η γνωριμία τους, τι σημαίνουν τα τατουάζ που της έχει κάνει αλλά και για το αν σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Για τη γνωριμία τους: “Ευτυχώς μετά από πάρα πολύ καιρό μου πηγαίνει κάτι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Eίμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι… Ξεκινήσαμε σαν φίλοι. Τον εμπιστεύτηκα αρχικά για την δουλειά του. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια είχα προγραμματίσει να κάνω ένα tattoo μανίκι, με πεταλούδες. Συλλέγω πεταλούδες από όλο τον κόσμο. Ήρθα βασικά να δώ το ύφος και το στυλ της δουλειάς, να δω αν μου κάνει και στην πορεία όσες ώρες ήμασταν μαζί και “χτυπούσε” το μανίκι μου καταλήξαμε να είμαστε μαζί, σε σχέση. Στην αρχή μάλιστα, μόλις με πρωτοείδε είπε: “Καλώς την τρελή!” (γέλια) Έπαιξαν ρόλο και οι δουλειές μας. Μπορεί να είναι διαφορετικές αλλά πρόκειται για τέχνη. Αυτό μας έφερε πιο κοντά. Σκέψου ότι τις ελέυθερές μου ώρες έρχομαι στο studio και τον παρακολουθώ να κάνει τατουάζ. Είναι μια τέχνη που την κάνεις και μένει για πάντα”

Μάθε όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε