Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου: ” Έχω αφιερώσει τον δίσκο αυτό στον πατέρα μου”

Έλενα Παπαρίζου: ” Έχω αφιερώσει τον δίσκο αυτό στον πατέρα μου”

Η τραγουδίστρια μίλησε για το διάστημα που έλειπε και δείχνει έτοιμη και ξεκούραστη για δουλειά!

Στην εκπομπή Πρωινή Μελέτη, είδαμε την Έλενα Παπαρίζου να μιλάει για την γκρίζα περίοδο της ζωής της , όπως την περιέγραψε αλλά και για την  πρόταση της Σουηδίας ώστε να την εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Σχετικά με τον μουσικό διαγωνισμό είπε ότι μπορεί στην αρχή να ήταν αρνητική στο να εκπροσωπήσει την Σουηδία αλλά δελεάστηκε από το τραγούδι που της δώσανε και ίσως στο μέλλον το ξανασκεφτόταν. Ήταν πολύ ωραίο τραγούδι κατά την άποψή της.

Η Έλενα μίλησε και για τη νέα δισκογραφική της δουλειά με τίτλο “Γύρω απ’ το όνειρο” , την οποία την αφιερώνει στον πατέρα της. “Αυτός ο δίσκος λέει πάρα πολλά. Έχω ωριμάσει και αυτό θέλω να κάνω στη ζωή μου. Να γίνομαι καλύτερη τραγουδίστρια και καλύτερος άνθρωπος. Την προηγούμενη φορά που είχα αποσυρθεί ήταν λίγο παραπάνω από ένα χρόνο ενώ φέτος ήταν μόλις έξι μήνες. Ένιωσα την απουσία των φαν μου και μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Θα αναπληρώσουμε τον χρόνο με την περιοδεία που θα κάνουμε με τους Onirama”

Οι πρόβες της θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα μήνα και όσο αφορά την σχέση της με τον Τόνυ Μαυρίδη, είπε πως είναι πολύ καλά και τον αποκάλεσε  “ενορχηστρωτή” της ζωής της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε