Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελένη Φουρέιρα: Είναι δύσκολο να βρεθεί δίπλα μου ένας άντρας!

Ελένη Φουρέιρα: Είναι δύσκολο να βρεθεί δίπλα μου ένας άντρας!

Το πιο “καυτό” κορίτσι της ποπ μουσικής μιλά για όλα!

Το πιο “καυτό” κορίτσι της ποπ μουσικής μιλά για όλα στο περιοδικό Glam λίγες μέρες μετά αφού έχει κερδίσει δύο βραβεία στα φετινά MAD VMA.

Δύο βραβεία στα φετινά Mad Video Music Awards (καλύτερο Pop Video Clip & Sexy Video Clip της χρονιάς). Πώς αισθάνεσαι;

Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος πήρα δύο βραβεία., πόσω μάλλον του καλύτερου Ποπ Βιντεοκλίπ που είναι σημαντικό για μένα ως Ποπ τραγουδίστρια. Ευχαριστώ πολύ το Mad που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Το να βραβεύομαι είναι πολύ σημαντικό για μένα. Χάρηκα πάρα πολύ για τα βραβεία, αλλά και για το φετινό μου performance στη σκηνή. Άλλαξα και τ μαλλιά μου, που βοήθησε όλο το concept. Θέλω να ευχαριστήσω και τον μάνατζερ μου Γιώργο Αρσενάκο, τον Απόλλωνα Θεοχάρη και την υπόλοιπη ομάδα μου γι’ αυτή την εξαιρετική εμπειρία.

Το καινούριο CD σου λέγεται “Τι πονηρό μου ζητάς”. Εσύ ζητάς πράγματα;

Είμαι πολύ στο “δίνω” εγώ, έχω ένα θέμα. Έχω μάθει στη ζωή μου να δίνω. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό. Σε μια σχέση μου, όταν δίνω εγώ, είμαι πολύ ερωτευμένη, ικανοποιούμαι πιο πολύ.

Αυτό κάποια στιγμή δεν τελειώνει;

Κοίταξε, κάποια στιγμή πρέπει να πάρω και κάτι. Εντάξει, δεν μπορώ να δίνω μόνο εγώ. Αλλά νομίζω όταν είμαι ερωτευμένη, ικανοποιούμαι πιο πολύ.

Είσαι σε φάση να δώσεις; Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε