Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Ελένη – Ματέο: Επέτειος… γνωριμίας!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος γνωρίζονται ήδη έναν χρόνο. Ας δούμε την ιστορία τους από την αρχή.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μετρούν έναν χρόνο γνωριμίας. Ένα απόγευμα του περσινού Ιουλίου, η όμορφη τηλεπαρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας, επισκέφθηκαν μαζί το μοναστήρι του Αγίου Νικόλαου στα βόρεια της άνδρου.

”Η Ελένη δεν έδειχνε ποτέ ότι την απασχολούσε κάτι. Όσοι όμως την ξέρουν καλά είναι βέβαιοι ότι το διαζύγιό τους δεν ανακοινώθηκε από τη μία μέρα στην άλλη”, αναφέρει πηγή στο People. Το ενδιαφέρον που τρέφει η Ελένη για τα βιολογικά προϊόντα, φαίνεται πως είναι εκείνο που την έφερε σε επαφή με τον Ματέο.

”Από την προπερσινή σεζόν η Ελένη είχε βγάλει στον αέρα της εκπομπής της ανθρώπους που ασχολούνταν με τη φύση και την οικολογία, πήγαινε στη βιολογική λαϊκή των Μελισσίων με τον οδηγό της Δημήτρη, ψώνιζε βιολογικά προϊόντα για τα παιδιά της και μάλλον αυτό της το ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα θέματα ήταν το πρώτο που την έφερε κοντά στον Μάκη Παντζόπουλο για να σπάσει ο πάγος όταν πρωτοσυναντήθηκαν στην ‘Αχλα τον Ιούλιο του 2009”, αναφέρει πηγή στο περιοδικό People.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε