Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της φωτογράφηση μετά από πολύ καιρό!

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται και θυμάται τα 5 της βήματα που την έφτασαν εδώ που είναι σήμερα.

Η Ελένη Μενεγάκη φωτογραφίζεται για το περιοδικό HELLO! το οποίο γιορτάζει τα 5α του γενέθλια στην Ελλάδα. Η ξανθιά παρουσιάστρια ανανεωμένη και πιο όμορφη από ποτέ, εύχεται μέσα από την καρδιά της χρόνια πολλά στο περιοδικό:”Να ζήσετε, να έχετε δύναμη για ακόμη πιο όμορφα τεύχη και να συνεχίσετε να μας εκπλήσσετε ευχάριστα. Μπορεί να διανύουμε μια δύσκολη εποχή, αλλά μερικές ανάλαφρες πινελιές ίσως και να κάνουν στιγμές της καθημερινότητάς μας πιο ευχάριστες. Χρόνια πολλά”!

Η παρουσιάστρια θυμάται μαζί με τους συντελεστές του περιοδικού τα βήματα – σταθμούς που την καθιέρωσαν ως ”βασίλισσα της πρωινής ζώνης”.

Πρώτος Σταθμός: Coctail 1992
Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης και ο Νίκος Διαμανταρίδης εντυπωσιάστηκαν από το δροσερό κορίτσι που με όλη του την αθωότητα στην ερώτηση που της έκαναν για το ποια προτιμά, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τη Ζωή Λάσκαρη ή τη Τ΄ζενη Καρέζη εκείνη απάντησε τη Τζένη. Τότε η πόρτα του Mega – λου καναλιού άνοιξε για εκείνη.

Δεύτερος Σταθμός: Πάτερ ημών 1994
Όλες θυμόμαστε αυτή τη θρυλική σειρά του ΑΝΤ1. Ο Κώστας Καρράς έχει μόνο καλά πράγματα να θυμάται από την ωραία Ελένη. Ο ΑΝΤ1 ενθουσιάζεται μαζί της και ποντάρει σε εκείνη για το πρωινό του.

Τρίτος σταθμός: Πρωινός Καφές 1995
Αναλαμβάνει μία εξαιρετικά δύσκολη ζώνη και βγαίνει νικήτρια. Φιλοξενεί στον καναπέ της την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δήμητρη Παπαμιχαήλ. Η καρδιά της κοντεύει να σπάσει. Από ένα μαζεμένο και αμήχανο κορίτσι εξελίσσεται σε μία εξωστρεφή, αυθόρμητη, χαμογελαστή γυναίκα.

Τέταρτος σταθμός: Καφές με την Ελένη 2005
”Δεν θα μπορούσα να μην ακολουθήσω τον άντρα μου”, είχε δηλώσει τότε που ο Γιάννης Λάτσιος πήγε στον Alpha. Από τότε μέχρι και σήμερα μας σερβίρει τον πιο γλυκό καφέ.

Πέμπτος σταθμός: Τηλεμαραθώνιος ”Πράξη Ελπίδας” 2006
Η Ελένη στην ιδέα ότι ένα παιδί υποφέρει, τρελένεται. Έχει βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς να το ξέρει κανείς. Εκείνο το βράδυ, με την Ελένη οικοδέσποινα, συγκεντρώθηκαν 2.800.000€.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε