Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ελισάβετ Σπανού στο TLIFE: “Δεν το επιδιώκω και δεν με ευχαριστεί όταν ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή”

Είχε κάνει πολλές δουλειές στο παρελθόν αλλά καμία δεν την κάνει ευτυχισμένη πέρα από τη μουσική!

Η Ελισάβετ Σπανού πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι είχε κάνει πολλές δουλειές. Ταξιθέτρια στο Ηρώδειο, σερβιτόρα, γραμματέας. Ήταν όμως δυστυχισμένη αφού το μόνο πράγμα που την γεμίζει χαρά είναι η μουσική.

Βέβαια πολλές φορές τα μέσα έχουν στρέψει την προσοχή τους σε εκείνη για όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή αλλά η Ελισάβετ δεν πτοείται.

Καταλαβαίνει πως όλο αυτό είναι το παιχνίδι της δημοσιότητας και προτιμά να μην δίνει περαιτέρω τροφή για σχόλια όπως έκανε και για την σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο TLIFE για το πως αντιμετωπίζει την δημοσιότητα, πως την επηρρεάζει η οικονομική κρίση αλλά και για το αν θα έκανε πλαστική!

Έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να συνεργαστείς με πολύ σπουδαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ποια από τις συνεργασίες σου αυτές ξεχωρίζεις;

Πραγματικά είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλά μεγάλα ονόματα Αυτό εκ των με κάνει να μην μπορώ να ξεχωρίσω κάποια συνεργασία. Ήταν όλοι τους κάτι ιδιαίτερο και μου άφησαν όλοι τους κάτι πολύ θετικό.

Δες όλα όσα αποκάλυψε στο TLIFE για την προσωπική της ζωή και την οικονομική κρίση

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε