Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Έλλη Στάη: Ο χώρος των ελληνικών media διογκώθηκε και πήραν αέρα τα μυαλά πολλών!

Μιλά για την κρίση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, το κλείσιμο της ΕΤ1 καθώς και για όσα την ανησυχούν σε σχέση με την νέα γενιά.

Σε συνέντευξη που έδωσε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Έλλη Στάη, στην εφημερίδα ”ΤΟ ΒΗΜΑ”, μίλησε για την κρίση στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, το κλείσιμο της ΕΤ1 καθώς και για όσα την ανησυχούν σε σχέση με την νέα γενιά.

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί αναβρασμός στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Θεωρεί ότι οι κυβερνητικοί σχεδιασμοί για την ΕΡΤ είναι προς τη σωστή κατεύθυνση;

”Γενικώς πιστεύω ότι παρέµβαση στον δηµόσιο τοµέα έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό είναι δεδοµένο. Οµως στην περίοδο της κρίσης που διανύουµε γίνονται όλα πάρα πολύ άτσαλα και µέσα σε αυτή την ατσαλοσύνη γίνονται και λάθος πράγµατα. Οπότε στο κατ’ αρχήν συµφωνώ, στα επίµέρους διαφωνώ σε πάρα πολλά”.

Σχετικά με το κλείσιμο της ΕΤ1

”∆εν νοµίζω ότι το να κλείσεις µια συχνότητα είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτύχεις αυτό το περίφηµο “συµµάζεµα”. Θα µπορούσε να είχε γίνει µια πιο σωστή κατανοµή του προσωπικού, ώστε να αξιοποιηθούν άνθρωποι που αξίζουν τον κόπο και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στην ΕΡΤ. ∆ηλαδή ένα νέο οργανόγραµµα που είχα ακούσει ότι ετοιµαζόταν από πέρυσι, θα ήταν µια σωστή κατεύθυνση σε καιρό ειρήνης. Τώρα όµως έχουµε καιρό πολέµου και, όπως γνωρίζετε, δεν φέρνει τίποτα λογικό”.

Διάβασε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε