Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ελληνικά βραβεία L'ORÉAL-UNESCO για τις γυναίκες στην επιστήμη!

Ελληνικά βραβεία L'ORÉAL-UNESCO για τις γυναίκες στην επιστήμη!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 28.11.2012 | 22:45

tlife

Η L'ORÉAL και η UNESCO προάγουν την Επιστημονική Έρευνα στην Ελλάδα

Η Επιτροπή Κρίσης με τους 5 διακεκριμένους καθηγητές Πανεπιστημίου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κρίσης -Ομότιμο Καθηγητή Βιομηχανικής Χημείας- κύριο Νίκο Χατζηχρηστίδη επέλεξε τις 3 δικαιούχους έχοντας πολύ αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης και σύμφωνα με τα πρότυπα του Διεθνούς προγράμματος L\'ORÉAL-UNESCO.


(Στη φωτο: Κυρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα, Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco, Kύριος Νικόλαος Χατζηχρηστίδης, Πρόεδρος της επιτροπής κρίσης Ελληνικών Βραβείων L'OREAL-UNESCOΔρ. Μαριάνθη Γεωργίτση, Δρ. Γεωργία Σφυρόερα, Δρ. Ελένη Κατράγκου, Κύριος Ευριπίδης Στυλιανίδης, Υπουργός Εσωτερικών.)


«Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η επιστημονική έρευνα αποτελεί μια πορεία αριστείας και στις δύσκολες εποχές που ζούμε,έχουμε ακόμα περισσότερη ανάγκηαπό ταλαντούχα θηλυκά μυαλά.” δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κρίσης, Ομότιμος Καθηγητής κύριος Νίκος Χατζηχρηστίδης.

«Το να στηρίξουμε όλα τα κορίτσια που ενδιαφέρονται για την επιστήμη και να δώσουμε την ευκαιρία στις νέες γενιές να ταυτιστούν με αυτές τις νέες γυναίκες, είναι η ανεκτίμητη αξία αυτού του προγράμματος. Οι 20 βραβευμένες με το Βραβείο L\'ORÉAL-UNESCO αποτελούν έξοχα πρότυπα για μια νέα γενιά γυναικών επιστημόνων, μια γενιά που θα παίξει ρόλο στην προαγωγή της Επιστήμης και θα βελτιώσει την επιρροή των γυναικών», δήλωσε η Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, κυρία Αικατερίνη Τζιτζικώστα.

Από το 2006 μέχρι σήμερα 20 νεαρές Ελληνίδες Ερευνήτριες έχουν τιμηθεί με το Βραβείο L\'ORÉAL-UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη».

Διάβασε περισότερα στο TLIFE


ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο