Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Elvis Presley: του άρεσαν μόνο οι 14χρονες!

Elvis Presley: του άρεσαν μόνο οι 14χρονες!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.03.2010 | 14:33
Πρώτη δημοσίευση: 27.03.2010 | 14:33

Νέα βιογραφία του βασιλιά βγάζει στο φως την εμμονή του, να έχει  ερωτικές σχέσεις μόνο με ανήλικα κορίτσια!

Για το μύθο Εlvis έχουν γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Τώρα όμως μια νέα βιογραφία  αποκαλύπτει την προτίμησή του στα 14χρονα κορίτσια και το αποδίδει στην ανασφάλεια που του δημιούργησε η παθιασμένη σχέση που είχε με τη μητέρα του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Mail Online, o Presley, ενώ θα μπορούσε να είχε όποια γυναίκα λαχταρούσε αυτός προτιμούσε να συνευρίσκεται ερωτικά, μόνο με κορίτσια κάτω των 16 ετών.

Στη βιογραφία, αναφέρεται ως παράδειγμα ένα περιστατικό το 1956, όταν η 18χρονη τότε Natalie Wood πήγε στην σουίτα του 21χρονου Elvis και έφυγε ...άπρακτη λέγοντας στον μάνατζερ του: "τι πρόβλημα έχει το αφεντικό σου; Υποτίθεται ότι θα είχαμε μια καυτή βραδιά αλλά αυτός δεν θέλει να το κάνει μαζί μου"!

Στη βιογραφία αναφέρεται ότι η 18χρονη ηθοποιός ήταν πολύ μεγάλη για τα γούστα του βασιλιά...

Ο συγγραφέας της όχι και τόσο κολακευτικής βιογραφίας αναφέρει ως απόδειξη τόσο τη σύζυγό του Presley ,Priscilla Beaulieu που γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών, αλλά και άλλες περιπέτειες που ειχε ο Elvis με 14χρονες και 15χρονες.

Στη βιογραφία δίνεται και η εξήγηση για τις  ιδιαίτερες προτιμήσεις του βασιλιά που αν είναι αλήθεια των απομυθοποιούν ως εραστή. Ήθελε μικρά κορίτσια χωρίς εμπειρία γιατί δεν θα ζητούσαν  ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή και δεν θα μπορούσαν να κρίνουν τις σεξουαλικές του επιδόσεις!   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook