Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εμφάνιση σοκ! Αγνώριστη η Πάμελα Άντερσον! [pics]

Εμφάνιση σοκ! Αγνώριστη η Πάμελα Άντερσον! [pics]

Η δραματική μεταμόρφωση της Pamela Anderson έχει σοκάρει τους θαυμαστές της μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Η 49χρονη Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε κυριολεκτικά αγνώριστη στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, με άπαντες να σχολιάζουν το πραγματικά νέο της πρόσωπο. Το άλλοτε σύμβολο του σεξ στα 90’s έδειξε ξανά το νέο της πρόσωπο κατά την εμφάνισή της στο Le Meridien Beach Plaza Hotel στο Μονακό το βράδυ της Παρασκευής.

Η Πάμελα Άντερστον έφτασε στην πρεμιέρα της ταινίας 120 Beats Per Minute στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2017 πριν από μία εβδομάδα και η εμφάνισή της δεν έμεινε από κανέναν ασχολίαστη. Οι περισσότεροι θαυμαστές της πιστεύουν ότι η δραματική αλλαγή οφείλεται στο… νυστέρι πριν από την άφιξή της στη Γαλλία. Απτόητη και παρά τα όσα ακούγονταν η Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε αμακιγιάριστη 4 μέρες αργότερα στο πάρτι De Grisogono Love On The Rocks με την Πάρις Χίλτον.

 

 

 

 

Από τις αρχές του χρόνου η Πάμελα Άντερσον βρέθηκε αντιμέτωπη με σχόλια για τη μεταμόρφωσή της ενώ παρακολουθούσε το 6th Annual Sean Penn & Friends Haiti Rising Gala στο Λος Άντζελες. Παρά όμως τις φήμες για πλαστικές και μπότοξ, η Πάμελα Άντερσον επέμεινε πως η νέα και βελτιωμένη κατά την ίδια εμφάνισή της οφείλεται στη συνήθειά της να βάζει λάδι καρύδας. “Νομίζω ότι είναι πραγματικά καλό για το δέρμα σας, καλό για τα μαλλιά σας, καλό για τα πάντα, από μέσα προς τα έξω”, είχε δηλώσει στην εκδήλωση.

Πηγή: Radaronline

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε