Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ένας άντρας σου δίνει τις οδηγίες χρήσεως ενός άντρα… Για ρίξε μια ματιά!

Ο άνδρας δεν είναι πολύπλοκη εξίσωση! Ένα και ένα κάνουν δύο! Γι’ αυτό κλείσε το τηλέφωνο, βγες από το msn και άκουσε τι πρέπει να κάνεις… Είναι απλό!

Δεν προλαβαίνεις καλά καλά να πατήσεις το πόδι σου στο σπίτι και το τηλέφωνο έχει χτυπήσει. Η μία κολλητή… Η άλλη έχει ανοίξει το Skype και η τρίτη περιμένει νέα από το πρώτο ραντεβού στο MSN. Και έτσι στήνεται η Ιερά Εξέταση για να καταλήξουμε στα συμπεράσματα. “Γουστάρει ή δεν γουστάρει;”! Φράσεις, γλώσσα του σώματος, κουτσομπολιά, γύρω περιβάλλον, παπούτσι, μακριά δάκτυλα χεριών… ΣΤΟΠ! Ο άνδρας δεν είναι πολύπλοκη εξίσωση! Ένα και ένα κάνουν δύο! Γι’ αυτό κλείσε το τηλέφωνο, βγες από το msn και άκουσε τι πρέπει να κάνεις… Είναι απλό!

10. Ντύσου γυναίκα, όχι show-woman!

Πρώτoν και κύριον, ένας άνδρας δεν πρόκειται ποτέ να κοιτάξει αν η τσάντα είναι ασορτί με το παπούτσι και τη ζώνη, ούτε φυσικά θα καταλάβει αν το συνολάκι σου είναι Haute Couture. Εντάξει, δεν το κάνεις για μένα μόνο, αλλά σκέψου κι εμένα. Κανονίσαμε χαλαρό απογευματινό καφέ και εσύ ντυθηκες σαν να θέλεις να περάσουμε από το Κόκκινο Χαλί των Όσκαρ! Πόσο άνετα μπορεί να νιώθω που φόρεσα το τζινάκι μου;

Διαβάστε περισσότερα στο Tlife

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε