Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ένας ροκ γάμος με λαμπερούς καλεσμένους!

Η κουμπάρα Ρούλα Κορομηλά PHOTOS: ΠΕΤΡΟΣ ΧΟΝΤΟΣ

Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας είναι το πιο ανατρεπτικό ζευγάρι και το απέδειξαν ακόμα και στον γάμο τους!

Όλοι οι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού βρέθηκαν στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης και Αγίας Ειρήνης στο Politeia Tennis Club για να παρευρεθούν σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. 

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έφτασαν στον χώρο καταχειροκροτούμενοι από τους 300 καλεσμένους τους, με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γαμπρός. Στα πλαίσια των μέτρων ασφαλείας που είχε πάρει το ζευγάρι, καθυστέρησαν μισή ώρα για να αποφύγουν την ζωντανή μετάδοση του γάμου από τα δελτία ειδήσεων. 

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Η νύφη επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα του οίκο Laven με μήκος έφτανε μέχρι λίγο πάνω από τα γόνατα. Ο γαμπρός φόρεσε μαύρο κοστούμι, χωρίς γραβάτα συνδυασμένο με αθλητικά  παπούτσια.

Ο Λευτέρης Πανταζής

Παρανυφάκι εκτός από τον 2,5 ετών γιος τους, Ανδρέα, ήταν και η κόρη του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Οι κουμπάροι ήταν η Ρούλα Κορομηλά, η οποία επέλεξε να φορέσει μια δημιουργία του σχεδιαστή Μίλτου που αποτελούνταν από μαύρο δαντελένιο κολάν, μαύρη φούστα με παγέτες και ένα εντυπωσιακό τοπ και ο ιδιοκτήτης του Politeia Tennis Club Κώστας Δροσόπουλος. 

Η Ναταλία Γερμανού με τον Θέμη Γιωργαντά

Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν απλός με λευκά τοποθετημένα κεριά πάνω σε φυλωσιές, περιτυλιγμένα με άσπρες κορδέλες.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την Κιμ Κίλιαν

Από το πλευρό του ζευγαριού δεν έφυγε στιγμή η κόρη του μουσικοσυνθέτη Σοφία Καρβέλα αλλά και η Άννα Βίσση, η οποία σκούπιζε τα δάκρυα συγκίνησης της κόρης της.

Ο Ηλίας Ψινάκης

H Αννίτα Πάνια έμεινε πιστή μόνο σε μία παράδοση, αυτή που θέλει την νύφη να πατάει το πόδι του γαμπρού.

Η μπουμπουνιέρα ήταν απλή, με λευκό φιόγκο και τούλια

Στην δεξίωση η Άννα Βίσση ερμήνευσε την μεγάλη επιτυχία που της έχει γράψει ο Νίκος Καρβέλας “Δώδεκα”. Στη συνέχεια πήραν το μικρόφωνο κι άλλο καλεσμένοι τραγουδιστές όπως η Τζούλι Μασίνο, η Άντζελα Δημητρίου κι ο Λευτέρης Πανταζής. Κορυφαία στογμή της βραδιάς ήταν το τραγούδι που ερμήνευσε ο μουσικοσυνθέτης το οποίο έγραψε και αφιέρωσε στην γυναίκα του.

Η Αγγελική Νικολούλη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε