Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ενώπιον του δικαστή για φοροδιαφυγή το ζευγάρι Κόνερι

Πρόκειται για μία υπόθεση απάτης για τη δήλωση ακινήτων τους συνολικής αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, στη νότιο Ισπανία.

Ο διάσημος σκοτσέζος ηθοποιός Σον Κόνερι και η σύζυγος του πρόκειται να εμφανιστούν στις 15 Οκτωβρίου ενώπιον του δικαστή της πόλης Μαρμπέγια της Ισπανίας για την εκδίκαση υπόθεσης απάτης που έχει σχέση με ακίνητα, ανακοίνωσαν σήμερα οι ισπανικές δικαστικές αρχές.

Η τοπική εφημερίδα Sur γράφει σήμερα ότι ” οι εκπρόσωποι των βρετανικών αρχών στην Ισπανία έδωσαν την ακριβή διεύθυνση του ζεύγους Κόνερι στις Μπαχάμες”.

Ο δικαστής που χειρίζεται τον φάκελο της υπόθεσης, ο Ρικάρντο Πουγιόλ εκτιμά ότι κατά την προσαγωγή του ο 80χρονος ηθοποιός και η σύζυγος του “θα χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα νόμιμα μέσα, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο για τις υποχρεώσεις που αφορούν την υπόθεση τους”.

Ο ηθοποιός που έχει ερμηνεύσει πολλές φορές το ρόλο του Τζέημς Μποντ στον κινηματογράφο και η σύζυγος του Μισελίν, γαλλικής καταγωγής, είχαν ανακριθεί τον Ιούλιο για μια υπόθεση απάτης για τη δήλωση ακινήτων τους συνολικής αξίας 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, στη νότιο Ισπανία, ανέφεραν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Η απόκρυψη της δήλωσης ακινήτων αφορά την αγορά οικοπέδου στη Μάλαγα από μια εταιρία που συνδέεται με τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος κατέχει και μια βίλα στη Μαρμπέγια την οποία αγόρασε στη δεκαετία του ’90.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε